Metal: Hellsinger ilk Dream of the Beast DLC paketini bu ay alıyor

Metal: Hellsinger ilk Dream of the Beast DLC paketini bu ay alıyor
Metal: Hellsingeradlı oyunun geliştirme süreci The Outsiders adlı stüdyo tarafından gerçekleşmişti. Şimdi ise oyun, Dream of the Beast DLC paketini 29 Mart itibariyle alıyor. Yeni DLC paketi yapıma, iki yeni orijinal şarkı ev içerikler...
Metal: Hellsinger

adlı oyunun geliştirme süreci The Outsiders adlı stüdyo tarafından gerçekleşmişti. Şimdi ise oyun, Dream of the Beast DLC paketini 29 Mart itibariyle alıyor. Yeni DLC paketi yapıma, iki yeni orijinal şarkı ev içerikler ekliyor. Bu içeriklerin Hellsinger'in yıldız müzik dizisi, yeni silah ve her biri kendi benzersiz oynanış düzenleyicilerine sahip üç kıyafet olacağı bilgisi geldi. Oyuna bu noktada Angel Eyes, Morning Star ve Dark Devotee adlı kıyafetler dahil oluyor.

metal-hellsinger-ilk-dream-of-the-beast-dlc-paketini-bu-ay-aliyor

Metal: Hellsinger Dream of the Beast DLC paketi çok sayıda içerik ekliyor

The Outsiders, şarkı cephesinde iki gruptan üyelerle anlaştı. Bu noktada oyun, Two Feathers tarafından yazılan yeni bestelerin vokallerini sağlamak istiyor. Bunun için de Lacuna Coil'den Cristina Scabbia ve Lorna Shore'dan Will Ramos ile anlaşma sağladı. Geliştirici ekip DLC'ye sahip olan herkesin, ücretsiz bir güncellemeyle dahil olan Şarkı Seçimi özelliğindeki yeni şarkıları kullanabileceğini belirtti. Bu durum, oyuncuların herhangi bir şarkıyı herhangi seviyede eşleştirmesine olanak tanıyor. Böylece tamamen yeni akış sağlıyor.

metal-hellsinger-ilk-dream-of-the-beast-dlc-paketini-bu-ay-aliyor

Metal: Hellsinger, oyuncuların karşısına ritmik birinci şahıs nişancı oyunu olarak çıktı. Oyun; PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series X/S için gelmişti. 15 Eylül 2022 tarihinde piyasaya çıkan oyun, 19. İngiliz Akademi Oyunları Ödülleri'nde aday olmayı başardı. Bu sırada Ses Başarısı için İngiliz Akademi Oyunları Ödülü'ne aday olmuştu. Yapım, oynanış bakımından yeniden başlatılan Doom'u örnek alıyor. Oyunun dünyası şeytani bir ortamı sergiliyor. Oyuncular burayı gezerken bir yandan iblis kıyafeti ile karşı karşıya kalıyor. Piyasaya ilk çıktığında Metal: Hellsinger, Eurogamer tarafından olumlu eleştiriler topladı. IGN ile PC Gamer ise daha karışık yorumlara sahipti. Aralık 2022'ye kadar oyunun 1 milyondan fazla kopyası oyuncularla buluşmayı başardı.

metal-hellsinger-ilk-dream-of-the-beast-dlc-paketini-bu-ay-aliyor

Son olarak oyuna dahil olan yeni silah olarak, Kırmızı Sağ El makineli tüfek yer alıyor. Bu silah, farklı türde bir oyun deneyimi sunuyor. Bu nedenle tüfek, değişen uzunluklarda kısa, güçlü patlamalarla uzaklaştırma yeteneğine sahiptir. Sizler Metal: Hellsinger'in hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.