Metal Gear Survive'ın çıkış tarihi açıklandı!

Metal Gear Survive'ın çıkış tarihi açıklandı!
Konami'nin zombi hayatta kalma temalı oyunu Metal Gear Survive için sonunda bir çıkış tarihi açıklandı.Oyun, 20 Şubat 2018'de ABD, 22 Şubat 2018'de ise Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa için yayınlanacak.Duyuru, Metal...

Konami'nin zombi hayatta kalma temalı oyunu Metal Gear Survive için sonunda bir çıkış tarihi açıklandı.

Oyun, 20 Şubat 2018'de ABD, 22 Şubat 2018'de ise Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa için yayınlanacak.

Duyuru, Metal Gear resmi Twitter hesabından yapıldı ve Xbox One, PlayStation 4 sürümleri için sunulan ön sipariş bonuslarıyla ilgili ayrıntıları da içeriyor. Tweet, oyunun daha önce açıklanan PC versiyonundan bahsetmiyor ancak Steam platformu, oyunun resmi sitesinde listeleniyor. Konami, Metal Gear Survive'ın PC sürümünün, her bölgenin konsol çıkış gününde sunulacağını doğruladı.

Ön siparişle bonus içerik fırsatı

Ön siparişle oyun, karakterinizi kişiselleştirmek için bir dizi kozmetik öğelerle birlikte verilen Day 1 Survival Pack Bonusuyla birlikte gelecek. Bu eşyalar arasında altın kaplama silahlar, ekstra ifadeler, dört özel atkı rengi, bir Kabuki yüz boyası, bir cardboard box kaskı ve bir Ana Üs tabelası bulunuyor.

Metal Gear Survive Gamescom 2016'da duyurulmuştu. Başlangıçta 2017 için planlanan çıkış tarihi, bu yılki E3 sırasında 2018 başına ertelenmişti.