Metal Gear Survive için Beta tarihi duyuruldu!

Metal Gear Survive için Beta tarihi duyuruldu!
Konami bugün oyunculara Metal Gear Survive campaign moduna ön bakış olarak, oynanış mekaniklerini tanıtan yeni bir video yayınladı. Yeni videonun yanı sıra önümüzdeki ay beta sürecinin başlayacağı da açıklandı.Beta...

Konami bugün oyunculara Metal Gear Survive campaign moduna ön bakış olarak, oynanış mekaniklerini tanıtan yeni bir video yayınladı. Yeni videonun yanı sıra önümüzdeki ay beta sürecinin başlayacağı da açıklandı.

Beta katılımcılarını ödüller bekliyor!

Beta, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında, 18 Ocak 2018'de başlayıp 21 Ocak'a kadar sürecek. Bu süreçte oyuncular, arkadaşlarıyla çevrimiçi co-op modunu deneyimleyebilecekler. Ayrıca beta oyuncuları, oyunu satın aldıklarında oyun içi bonuslar kazanacaklar. Bu öğeler bir FOX HOUND nameplate (isim levhası), Metal Gear REX Head aksesuarı ve bir bandana aksesuarı içeriyor.

Yayınlanan video, yapımcı Yuji Korekado'nun sunumuyla tek oyunculu ve co-op oynanış hakkında oyuna genel bir bakış sunuyor:

Metal Gear Survive 20 Şubat'ta Amerika'da ve 22 Şubat'ta Avrupa'da; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.

[yaziici id="2056"]