Metal Gear Solid Master Collection Cilt 2 Resmi Site Üzerinden Sızdırıldı

Metal Gear Solid Master Collection Cilt 2 Resmi Site Üzerinden Sızdırıldı
Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid V ve Peace Walker geliyor olabilir.

Web sayfasının HTML kodunda bulunan bazı düğmelere inanılacaksa, Metal Gear Solid Volume 2 koleksiyonunda yer alan oyunlar, resmi Metal Gear Solid web sitesinde sızdırılmış olabilir. Sayfayı inceleyerek, herkes Metal Gear Solid zaman çizelgesi sayfasındaki düğmelerin bir listesini görebilir. Bazıları aktifken, çalışan düğmeler, Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid V ve Metal Gear Solid: Peace Walker için yer tutucu düğmeler de mevcuttur.

metal-gear-solid-master-collection-cilt-2-resmi-site-uzerinden-sizdirildi-1-002.jpeg

Metal Gear Solid Volume 2 oyunları sızdırılmış olabilir

Bu, ilk olarak Nitroid tarafından Twitter'da fark edildi ve bulgularını, meseleleri daha da karmaşık hale getiren bağlamsal bilgilerin bir listesiyle birlikte çevrimiçi olarak yayınladı. Birkaç satırlık HTML kodunun varlığı kesin değildir, ancak bunun gelecek oyunların erken bir göstergesi olabilmesinin bazı nedenleri vardır.

metal-gear-solid-master-collection-cilt-2-resmi-site-uzerinden-sizdirildi-2-001.jpg

Bunlar arasında, bu haftanın başlarında Nintendo Direct duyurusuyla ilgili çok sayıda güncelleme ve değişiklik, zaman çizelgesi grafiğinin eski olması ancak oyun logolarının sayfa dışına yönlendiren düğmelerle değiştirilmesi ve çalışan mevcut düğmelerin yepyeni sayfalara yönlendirme yapması gerçeği yer alıyor. Ana Koleksiyon varlıkları. Metal Gear Solid Master Collection Volume 1'de eksik olan standart oyunların yer tutucu düğmeleri olduğu gerçeği de var. Düğmeleri çalışan tüm oyunlar Volume 1 Master Collection'a dahildir.