The Division'un geliştiricisi Battle Royale oyunu üzerinde çalışıyor

The Division'un geliştiricisi Battle Royale oyunu üzerinde çalışıyor
Massive Entertainment çalışmadan duramaz! The Division 2'nin geliştirmesi, The Division'a düzenli güncellemeler ve James Cameron'un Aralık 2019'da yayınlanacak Avatar 2 filmiyle aynı zamanda çıkacak bir Avatar oyunu... Son olarak...

Massive Entertainment çalışmadan duramaz! The Division 2'nin geliştirmesi, The Division'a düzenli güncellemeler ve James Cameron'un Aralık 2019'da yayınlanacak Avatar 2 filmiyle aynı zamanda çıkacak bir Avatar oyunu... Son olarak stüdyodan bildirilen bazı raporlar bir battle royale tarzı oyun üzerinde çalışıldığını gösteriyor.

Ekibin Ocak ayından bu yana battle royale tarzı oyunları prototip haline getirdiğini açıklayan stüdyo, PlayerUnknown's Battlegrounds ve Fortnite'ın izinden gidiyor. Bu tür oyunların başarısı keşfedilince yavaş yavaş diğer stüdyolar da işe koyuldu.

Stüdyodan bir kaynağa göre, Ubisoft Ocak ayında Massive'le battle royale tarzı oyunlar hakkında görüştü. Massive Ubisoft'a kısa bir süre içinde eğlenceli bir içerikle döneceklerini söyledi. Çok oyunculu nişancı deneyimleri, The Division için sürüm ve güncellemeler ile zaten oldukça yüksekti. Oyunun hangi platformlara gelebileceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Massive Entertainment The Division 2 çalışmaları devam ediyor

Bu yılın başlarında, stüdyo The Division 2 üzerinde çalışmaya başladığını ve ilk oyunu geliştirmeye devam ettiğini açıkladı. Massive Entertainment oyunda Snowdrop Engine'in güncellenmiş bir sürümü kullanılacak, bu yüzden gizemli battle royale projesinin aynı grafik motoru üzerinde çalışacağını varsayabiliriz. Muhtemelen E3'e kadar bir açıklama gelmeyecek.