Marvel hayranlarına müjde: Iron Man oyunu geliyor!

Marvel hayranlarına müjde: Iron Man oyunu geliyor!
Electronic Arts, Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden Iron Man oyunu üzerinde resmi olarak çalışmaya başladıklarını duyurdu!

Dead Space geliştiricisi EA Motive, tek oyunculu Iron Man oyununun geliştirme sürecine şimdiden başladı. Yakın bir zamanda Reddit'te bir gönderi ortaya çıktı. Gönderiye göre, daha önce duyurulan tek oyunculu Iron Man oyunu resmi olarak üretime hazırlanıyor. Bu oyunun EA tarafından Eylül 2022'de geliştirildiği ilk kez duyulmuştu. Bundan neredeyse 6 ay sonra, EA Motive ekibi proje üzerinde çalışmaya başladığından oyunun güzel bir şekilde ilerlediği görünüyor.

marvel-hayranlarina-mujde-iron-man-oyunu-geliyor

EA Motive ekibinden resmi açıklama geldi

EA Motive, Reddit başlığındaki bir hayrana yanıt verdi. Stüdyo yanıtında, Dead Space serisi üzerindeki çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Bunun yanı sıra, Iron Man oyunu üzerinde çalıştıklarını da ortaya çıkardı. Hayranlara oyunu emin ellerde olduğu konusunda güvence verdi.

[embed]

Iron Man projesi hakkında henüz pek bir şey bilinmiyor. Bilinen tek şey, EA Motive'nin oyunu geliştirdiği oluyor. Buna ek olarak, tek oyunculu, üçüncü şahıs ve aksiyon-macera oyunu olacağı belli oldu. Oyunun yönetimi aşamasında Guardians of Galaxy'den tanınan Olivier Proulx'un bulunacağı açıklandı. EA'in geliştirmekte olduğu tek Marvel oyunu bu olmadı. Iron Man dışında da projelerin olduğu bilgiler dahilinde yer alıyor.

marvel-hayranlarina-mujde-iron-man-oyunu-geliyor

Marvel hayranıysanız şu anda heyecanla bekleyebileceğiniz pek çok oyun var. Elde yalnızca bu Iron Man oyunu yer almıyor. Bunun dışında Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Wolverine de yakında çıkıyor.

Sizler Iron Man oyunundan neler bekliyorsunuz? Electronic Arts'ın yapımı geliştirmesini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.