Mahkeme Belgelerine Göre Yeni Bir PlayStation 5 Slim Bu Yıl Çıkıyor

Mahkeme Belgelerine Göre Yeni Bir PlayStation 5 Slim Bu Yıl Çıkıyor
Mahkeme belgelerinde ortaya çıkan metinlere göre yeni bir PlayStation 5 Slim versiyonu geliyor.

Microsoft'un FTC'ye karşı açtığı davadaki yeni mahkeme belgeleri, Sony'nin bu yılın sonlarında bir PlayStation 5 Slim çıkarabileceğini ortaya koydu. İlk olarak GameRant tarafından tespit edilen belgede, "PlayStation aynı şekilde daha ucuz bir Digital Edition'ı 399,99 dolara satıyor ve bu yıl içinde aynı indirimli fiyat noktasında bir PlayStation Slim piyasaya sürmesi bekleniyor."

mahkeme-belgelelerine-gore-yeni-bir-playstation-5-slim-bu-yil-cikiyor-1.jpg

Mahkeme belgeleri PlayStation 5 Slim sürümünü ortaya çıkardı

Insider Gaming'in PlayStation donanım kapsamına aşinaysanız, geliştirme aşamasında olan yeni bir PlayStation 5'i zaten ele aldığımızı bilirsiniz. Eylül 2023'te piyasaya sürülmesi planlanan yeni PlayStation 5, PS5'in giriş fiyatını düşürmenin bir yolu olarak çıkarılabilir bir disk sürücüsüne sahip oluyor. Insider Gaming, bu yeni PlayStation'ın yıl sonuna kadar orijinal PlayStation 5'in yerini tamamen alacağını anlıyor.

mahkeme-belgelelerine-gore-yeni-bir-playstation-5-slim-bu-yil-cikiyor-2-001.jpg

Yeni PlayStation 5'in adının ne olacağı belli değil, ancak belgelere göre PlayStation 5 Slim olarak adlandırılacağını öne sürüyor. Birkaç ay önce kaynaklar, fotoğrafların halka açıklanmaması koşuluyla Insider Gaming'e konsolun bir prototipini gösterdi. Ne yazık ki prototip, çıkarılabilir disk sürücüsü özelliğini test etmek için bir USB-C kablosuyla bağlanan 2 kara kutuydu.