Mafia III The Complete Edition PC ve konsollara geliyor!

Mafia III The Complete Edition PC ve konsollara geliyor!
PEGI web sitesindeyayınlanan bir derecelendirmeye göre 2K, Mafia III The Complete Edition'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni sürüm için henüz bir detay yok ama hem taban oyunu, hem de şimdiye kadar yayınlanan tüm DLC...
PEGI web sitesinde

yayınlanan bir derecelendirmeye göre 2K, Mafia III The Complete Edition'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni sürüm için henüz bir detay yok ama hem taban oyunu, hem de şimdiye kadar yayınlanan tüm DLC içeriklerini kapsayan yeni bir paket olacağı düşünülüyor.

Mafya III, çıktığı tarihten itibaren önemli DLC desteği aldı ve içerik dolu bir Sezon Geçişi (Season Pass) yayınladı. Sezon geçişi üç ana DLC paketi içermekte: Sign of the Times, Faster, Baby!, ve Stones Unturned. Ayrıca şehrin yeni patronu olarak yeni ailenizle İtalyan Mafyasıyla savaşmak ve şehri yönetmeniz için yeni hediyeler sunan Family Kick-Back eklentisinin yanı sıra tam oyun ve Season Geçişini içeren bir de Mafia III Deluxe Edition bulunuyor.

Mafia III hakkında:

1968. New Bordeaux.

Lincoln Clay, Vietnam'da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını ortadan kaldırınca Lincoln da yeni bir aile kurarak bu işin bu işin arkasındaki bütün Mafioso'lara karşı askeri düzeyde bir intikam mücadelesine giriyor.

- NEW BORDEAUX, YENİDEN KURGULANMIŞ BİR NEW ORLEANS: Mafyanın hüküm sürdüğü, o çağın görüntüleri ve sesleriyle detaylandırılmış devasa, açık bir dünya.

- ÖLÜMCÜL BİR ANTİ KAHRAMAN: Yeni ailesinin ölümünün intikamını almaya kararlı bir yetim ve Vietnam gazisi olan Lincoln Clay olun.

- İNTİKAMINIZI ALIN: İtalyan Mafyasını alt etmek için oyun stilinizi seçin: kaba kuvvet, ateşlenen silahlar veya gizlice takip edip öldürme taktikleri.

- ESKİSİNİN KÜLLERİ ÜZERİNDE YENİ BİR AİLE: Hangi teğmenlerinizi ödüllendirip hangilerine ihanet edeceğinize karar vererek yeni bir suç imparatorluğu kurun.


Mafya III The Complete Edition'ın 2018'de yayınlanması bekleniyor.