Lost Ark, fragmanla yeni Voldis Kıtası'nı sergiledi

Lost Ark, fragmanla yeni Voldis Kıtası'nı sergiledi
Smilegate, Lost Ark için yeni Voldis Kıtası'nı gözler önüne seren fragmanı yayınladı.

Lost Ark, Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika bölgelerinde bir yıl önce piyasaya çıktı. Şimdi, Wakanda ulusundan büyük ölçüde ilham almış gibi duran yeni bir kıta ortaya çıktı. Yeni kıta, 15 Şubat'ta Kore'de piyasaya çıktığında Voldaik adına sahip oluyor. Batı yerelleştirmesinde ise bölge Voldis adına sahip oluyor.

lost-ark-fragmanla-yeni-voldis-kitasini-sergiledi

Smilegate, Lost Ark fragmanında içeriği gösterdi

Koreli geliştirici Smilegate, yakın zamanda yayınlanan fragmanda içeriği sergiledi. Yeni ortam görünüşe göre, Marvel'ın Wakanda'sını andırıyor. Fragman ayrıca oyunun Kore versiyonu için Voldis'in birkaç görüntüsünü içeriyor. Wakanda'nın teknolojik ütopyası büyük ölçüde benziyor.

lost-ark-fragmanla-yeni-voldis-kitasini-sergiledi

Smilegate, yeni kıtayı bilge insanları ve simyacıları için canlılık dolu bir ülke olarak tanımladı. Buna ek olarak, iyi bir iklim olduğunu belirtti. Kalinari adında bir şehirden ve oyuncuların kalkış noktası olarak hizmet veren limanından bahsetti. Fragman, yeni kıtadaki The Ivory Tower of Chaos adlı Abyss Dungeon ve Guardians of Chaos boss'ları dahil olmak üzere bazı karakterleri sergiledi.

Yerliler, Fildişi Kule'den ayrılan ve özel bir büyülü yakınlığa sahip gelişmiş bir toplum oluşturan torunları içeriyor. Kalinari ayrıca bilgi arayanlar için önemli cazibe merkezi Bilgeler Kulesi'ne de sahiptir. Bununla birlikte, insan gücü sağlayan homunculi yer alıyor. Hızlı bir ulaşım aracı olarak hizmet veren Aquagates ile şehrin görkemini görebilirsiniz.

[embed]

Lost Ark'ın son yama notları, Wakanda'nın oyundaki etkisini kanıtlayan birkaç yeni resim içeriyor. Aşağıda yer alan resimdeki soldaki adam, Michael B. Jordan'ın Eik Killmonger versiyonuna oldukça benziyor.

lost-ark-fragmanla-yeni-voldis-kitasini-sergiledi

Wakanda, Black Panther'in 2018'de piyasaya sürülmesinden bu yanda popüler kültürü önemli ölçüde etkiledi. Lost Ark, Wakanda'dan ilham alan oyunlar listesine katıldı. Afrika'daki kurgusal ulus, video oyunları dünyasında özel bir rol oynadı. Voldis'in yeni kıtası, Wakanda'nın teknolojik ütopyasını önemli ölçüde yansıttı. Heykellerdeki işaretler de Marvel Sinematik Evreni'nde Kara Panter'in giydiği kostümleri andırıyor.

Güney Kore dışındaki oyuncuların kıtadaki oyun içi sürümler için birkaç ay beklemeleri gerekebilir. Smilegate yeni kıtayı yerelleştirdiğinde bazı isimlerin değişme olasılığı yer alıyor. Lost Ark şu anda PC için mevcut durumdadır. Geliştiriciler yeni kıta, sınıf ve bir büyücü etkinliği vaat eden ayrıntılı 2023 yol haritası sağladı.

Sizler Lost Ark hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!