Like a Dragon: Gaiden Batıda Fiziksel Olarak Satılamıyor Olabilir

Like a Dragon: Gaiden Batıda Fiziksel Olarak Satılamıyor Olabilir
Like a Dragon: Gaiden batı tarafında fiziksel olarak satışa çıkmayabilir.

Like a Dragon Gaiden'ın fiziksel bir kopyasını almayı umanların Japonya'dan bir tane ithal etmesi gerekebilir, çünkü Batı'da fiziksel bir versiyonun çıkıp çıkmayacağı net değildir. Bu haftanın başlarında, Ryu Ga Gotoku Studio nihayet bize yakında çıkacak olan Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name'e ve ayrıca Kasım ayındaki çıkış tarihine doğru düzgün bir bakış verdi. Oynanış bir kez daha aksiyon türüne geri döndü ve en son Yakuza 6'da görülen kavgacı tarzı savaşı geri getiriyor.

like-a-dragon-gaiden-batida-fiziksel-olarak-satilamiyor-olabilir-1.jpg

Like a Dragon Gaiden fiziksel olarak gelmeyebilir

Ancak Eurogamer tarafından bildirildiği üzere, oyunun Batı'da fiziksel olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda biraz kafa karışıklığı var gibi görünüyor. Oyunun web sitesine giderseniz, hiçbir fiziksel sürüm yayınlanmayacak, fiziksel bir PS4 sürümü planlanmasına rağmen deniliyor. Tek sorun, Batı'da herhangi bir fiziksel sürümden söz edilmemesi ve ne Birleşik Krallık ne de ABD web sitelerinin oyunun bir tane aldığından bahsetmemesidir.

like-a-dragon-gaiden-batida-fiziksel-olarak-satilamiyor-olabilir-2.jpg

Her iki siteye de gitmek ve PlayStation, Xbox veya PC bağlantılarından herhangi birine tıklamak sizi farklı platformlara, ilgili dijital vitrinlere götürür. Yakuza hayran sayfası KamurochoBros, Batı'da fiziksel bir sürümün planlanmadığı iddiasını paylaştı ve Like A Dragon Gaiden'ın fiziksel bir ESRB versiyonu olmadığını öğrenerek Sega'ya ulaşan perakendecilerle görüştüğünü söyledi. Yalnızca dijital bir başlık olacak." dedi.

like-a-dragon-gaiden-batida-fiziksel-olarak-satilamiyor-olabilir-3.jpg

Pek çok bağımsız oyun her zaman yalnızca dijital olarak yayınlanıyor, ancak önümüzdeki yıllarda daha küçük AAA oyunları için biraz daha sık hale gelebilir gibi görünüyor. Remedy'nin diğerini yayınlamasına rağmen Alan Wake 2'nin de yakın zamanda yalnızca dijital bir sürüm olduğu onaylandı. başlıklar fiziksel olarak bu noktaya kadar. Like a Dragon Gaiden 9 Kasım'da çıkıyor.

İlgili Haberler