Life is Strange geliştiricisi Don't Nod yeni oyununu duyurdu

Life is Strange geliştiricisi Don't Nod yeni oyununu duyurdu
Life is Strange geliştiricisi Don't Nod, Harmony: The Fall of Reverie adlı yeni oyununu duyurdu.

Fransız geliştirici Don't Nod, dün geceki Nintendo Direct etkinliğine sürpriz bir şekilde dahil edildi. Stüdyo daha önce Life is Strange oyunları, Remember Me ve Tell Me Why adlı oyunları kullanıcılara sunmuştu. Stüdyonun yeni oyunu Harmony: The Fall of Reverie Haziran ayında Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için oyun piyasaya çıkıyor. Harmony: The Fall of Revenie adlı yeni oyun renkli 2D görselleriyle de dikkat çekiyor.

life-is-strange-gelistiricisi-dont-nod-yeni-oyununu-duyurdu

Harmony: The Fall of Reverie, 2D görselleriyle dikkat çekiyor

Don't Nod'un seçime dayalı hikaye anlatımının hayranları için iyi bir deneyim sunduğu görünüyor. Ana karakter Polly oyunda durugörü ile uğraşıyor. Glory, Power, Chaos ve Bliss gibi birtakım tanrı benzeri ruhla da etkileşim içerisine giriyor. Bu noktada gerçekleştirdiğiniz eylemler yeni dallara ayrılan hikaye yolları açıyor.

[embed]

Oyuncular, oyunun tüm hikaye dallarını görebiliyor

Oyuncular, düzgün bir dokunuşla Don't Nod'un Polly'nin öngörü yeteneğinin bir oyun tahtası olarak tanımladığı Augural aracılığıyla oyunun hikaye dallarını görebiliyorsunuz. Buna göre planlarınızı uygulayabilirsiniz. Burada, Aspirations'ların her biriyle etkileşim yoluyla yaptığınız seçimlerin sonuçlarını keşfedebilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi olarak Haziran 2023 belirlendi.

dead-cells-castlevania-dlc-cikis-tarihi-aciklandi

Orijinal ekip 3D oyun üzerinde çalışıyor

Don't Nod'un orijinal Life is Strange ekibinin, 1990'larda geçen bir 3D anlatı macerası üzerine odaklanan oyun üzerinde çalıştıkları biliniyor. Oyun hakkında daha fazla detay henüz bilinmiyor. İlerleyen zamanlarda çıkış tarihi yaklaştıkça oyundan daha fazla şey bekleyebiliriz.

Sizler Don't Nod'un yeni oyunundan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.