Life is Strange: Before the Storm 'Farewell'in çıkış tarihi açıklandı!

Life is Strange: Before the Storm 'Farewell'in çıkış tarihi açıklandı!
Square Enix, Life is Strange: Before the Storm'un 'Farewell' başlıklı özel bölümünün, 6 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için geleceğini açıkladı.Farewell (Veda), tamamen bağımsız bir bonus bölüm (yalnızca Before the Storm'un Dijital...

Square Enix, Life is Strange: Before the Storm'un 'Farewell' başlıklı özel bölümünün, 6 Mart'ta PC, PS4 ve Xbox One için geleceğini açıkladı.

Farewell (Veda), tamamen bağımsız bir bonus bölüm (yalnızca Before the Storm'un Dijital Delüks Sürüm sahipleri için) ve ilk serinin ana kahramanı Max Caulfield'ın dönüşünü işliyor. Bu tanıtıcı bölümde Max, Before the Storm'da ilk defa oynanabilir karakter olacak. Önceki bölümlerde, Chloe Price'in ilk sezondan en yakın arkadaşı olarak yer alıyordu.

Farewell'de dikkat çeken bir diğer nokta, Ashly Burch'ün başlangıç serisinin ardından yeniden Chloe Price rolünü sürdürecek olması. Burch'un sona eren SAG-AFTRA grevine katılmasından dolayı, karakteri Before the Storm'un ilk üç bölümünde Rhianna DeVries seslendiriyordu. Başlangıç serisinde Max'i oynayan Hannah Telle de aynı şekilde Farewell ile geri döndü.

Life is Strange: Before the Storm Delüks Sürüm neler sunuyor?

- Ana oyun (Bölümler 1-3)

- Bonus Bölüm: ‘Farewell’ - özel bir bonus bölümde genç Max Caulfield olarak son bir kez daha oynayın...

- Özel Yeni Karışık Kaset Modu – Life is Strange lisanslı müzik albümündeki şarkılardan kendi çalma listenizi oluşturun ve oyundaki sinematik sahnelerde bunu dinleyin.

- Özel kostüm paketi - Tamamen yeni üç kostüm ile Chloe'nin görünümünü değiştirin. Punk Doe, Hawt Dawg Man ve Illuminati kostümleri bulunur.