Lego Worlds - Canavarlar Paketi artık indirilebilir!

Lego Worlds - Canavarlar Paketi artık indirilebilir!
Bugün TT Games, LEGO Worlds için indirilebilir yeni bir içerik paketinin (DLC) geldiğini açıkladı. Canavarlar Paketi, oyuna perili evler ve hayalet araçlarla dolu yeni bir kasaba getiriyor.Canavarlar Paketi; korkunç görevler,...

Bugün TT Games, LEGO Worlds için indirilebilir yeni bir içerik paketinin (DLC) geldiğini açıkladı. Canavarlar Paketi, oyuna perili evler ve hayalet araçlarla dolu yeni bir kasaba getiriyor.

Canavarlar Paketi; korkunç görevler, ürkütücü yaratıklar, perili evler ve Cadılar Bayramı'nın  her gün kutlandığı korkunç araçlarla dolu ilginç bir yer olan Monster Town'u oyuna ekliyor. Ancak, zombiler işi biraz ciddiye alıyor. Monster Town'da oyuncuların, zombilerden gelen hasarları onarmak için inşaa becerilerini kullanmaları gerekiyor. Oyuncular hasarları onarmak için kendi LEGO yapım becerilerini kullanmalı ve çeşitli numaralarla zombileri korkutup kaçırmalı.

Yeni güncelleme yolda!

TT Games ayrıca, The Planner isimli bir aracın yanı sıra, oyuncuların kendi aksiyon sahnelerini yaratmalarına olanak tanıyan bir Kamera Aracının bulunduğu ücretsiz bir güncellemenin de oyuna geleceğini duyurdu. Esasen, Kamera Aracı, yalnızca fotoğraf makinesi olarak çalışan bir araba. Ancak, oyunun kendi Fotoğraf modu gibi çalışıyor gibi görünüyor. Diğer yandan The Planner ise, LEGO oyuncularının işleri daha hızlı yapmalarını sağlamak için tasarlandı. Oyuncular binaları çok daha kolay yapabilmek için gerekli malzemeleri ve önceden oluşturulmuş duvar türlerini kullanabilirler.

LEGO Worlds - Canavarlar Paketi'nin PlayStation Store sayfasına buradan erişebilirsiniz.