LEGO, The Incredibles ve DC Villains oyunları üzerinde çalışıyor

LEGO, The Incredibles ve DC Villains oyunları üzerinde çalışıyor
Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Warner Bros. tarafından kaldırılan LEGO Dimensions'ın ardından, yayıncı popüler oyun serilerine yeni bir dönem getirmeyi planlıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan söylentiler doğruysa, gelecek...

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Warner Bros. tarafından kaldırılan LEGO Dimensions'ın ardından, yayıncı popüler oyun serilerine yeni bir dönem getirmeyi planlıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan söylentiler doğruysa, gelecek oyunlarda farklı başlıklar üzerinde çalışılacak, ancak fanların beklediği tarzda oyunlar sunmaya devam edecekler.

WB ile bağlantılı kaynaklara göre, Pixar'ın The Incredibles serisini temel alan bir oyun listede. 'LEGO Incredibles 2' adıyla geleceği söylenen oyun, 15 Haziran 2018'de vizyona girecek devam filmiyle paralel olacak. Şu an proje hakkında çok ayrıntı olmamakla birlikte, bizleri neyin beklediğini tahmin etmek zor değil.

Bazı kesimlere göre, The Incredibles 2'nin potansiyel ortaklığı bununla da sınırlı değil. Yeni oyun söylentilerini destekleyen diğer bir diğer bilgi ise; vizyona girecek filmle birlikte LEGO The Incredibles 2 ürünlerinin satışa çıkacağı. 2018 için planlanan oyuncak setlerinin çoğunu gösteren bir katalog, Imgur'a sızdırılmış, ancak DMCA tarafından hızlı bir şekilde kaldırılmıştı. Katalog,The Incredibles 2 setlerinin Mayıs 2018 için planlandığını ve Pixar markasıyla bağlantılı henüz duyurulmamış bir video oyununun yolda olduğunu belirtiyordu.

LEGO 'DC Villains' de gelebilir

Öte yandan, Warner Bros.'un DC Comics karakterlerine dayalı yeni bir oyun hazırladığı da iddia ediliyor. Geçmiş oyunlar Batman ve Justice League kahramanlarına odaklanmışken, DC evreninin kötü adamları için de bir oyun geleceği konuşuluyor. Bu oyun için de çok az ayrıntı mevcut, ancak kaynaklar projeyi LEGO 'DC Villains' veya 'DC Supervillains' olarak adlandırıyor. Harley Quinn, The Joker ve Lex Luthor gibi karakterlerin evrene uyarlanacağı söylendi.

Her iki oyunun da, 2004'te LEGO Star Wars'dan bu yana ana oyunları yapan TT Games'de geliştirilmesi muhtemel görülüyor. Oyunların hangi platformlara gelebileceğini gösteren herhangi bir bilgi yok, ancak Nintendo Switch, Xbox One, PC ve Playstation'da yayınlanması bekleniyor.