League of Legends baş yapımcısı, Riot Games bünyesinden ayrılıyor

League of Legends baş yapımcısı, Riot Games bünyesinden ayrılıyor
Riot Games,League of LegendsMMORPG oyununu yakın zamanda duyurdu. Bunun üzerinde stüdyodan bir istifa duyurusu geldi. Oyunun yönetici yapımcısı stüdyonun bünyesinden ayrılıyor. Yönetici yapımcı Greg Street bugün itibariyle bir...

Riot Games,

League of Legends

MMORPG oyununu yakın zamanda duyurdu. Bunun üzerinde stüdyodan bir istifa duyurusu geldi. Oyunun yönetici yapımcısı stüdyonun bünyesinden ayrılıyor. Yönetici yapımcı Greg Street bugün itibariyle bir Twitter ileti dizisinde Riot Games'ten ayrıldığı bilgisini verdi.

league-of-legends-mmo-yapimcisi-riot-games-bunyesinden-ayriliyor

Riot Games çalışanı League of Legends Yönetici Yapımcısı Greg Street ayrılıyor

Street, stüdyodan ayrılmadan önce birtakım açıklamalar yaptı. Bu noktada, "Kişisel ve profesyonel düşüncelerin birleşimi beni bu yola götürdü. Geçen yıl bazı yıkıcı kişisel kayıplar yaşadık. Hayatta kalan aileme daha yakın olmak istiyorum." dedi. Bu açıklamalarının yanı sıra Street, Riot hayranlarının içini rahatlattı. MMO yan ürününün hala yapım aşamasında olduğu konusunda güvence verdi. Bunu da şu sözlerle ifade etti:

"MMO emin ellerde ve bir sonraki aşama için hükümdarlığı devretmenin tam zamanı. Oyun geliştirmede kalmayı planlıyorum. Şimdiden bana sunulan birtakım heyecan verici fırsatım oldu. Riot MMO çıktığında hepinizle birlikte olacağım."

[embed]

Street stüdyoya ilk olarak 2013'te katıldı

Riot'un web sitesine göre Street, ilk olarak stüdyoya 2013 yılında katıldı. Bu sırada orijinal League of Legends oyununun baş oyun tasarımcılığını yapıyordu. League of Legends MMORPG adlı yapımı 2020 yılında bir tweet aracılığıyla duyurmuştu. 2022'ye geldiğimizde ise oyunun çıkacağının garantisinin olmadığını belirtmişti. İlgili oyun, şu anda Riot Games'in üzerinde çalıştığı tek proje değildir. Bu noktada Ocak ayında, Mageseeker: A League of Legends Story adında bir yan ürünün bilgisi ortaya çıkmıştı. Buna ek olarak, geçen Aralık ayında yaklaşan LoL dövüşçüsü Project L'den tekrardan bir haber gelmişti.

league-of-legends-mmo-yapimcisi-riot-games-bunyesinden-ayriliyor

Riot Games şu sıralar LoL adlı popüler oyunun dünyasını genişletmekle oldukça meşgul gibi duruyor. Bu oyun, hala yapım aşamasında olan birkaç projeden sadece birisidir. Sizler Greg Street'in stüdyodan ayrılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni MMORPG oyunundan beklentileriniz nedir? Bu noktada fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!