Last of Us için yeni yama, genişletilmiş PS4 Pro desteği sunuyor

Last of Us için yeni yama, genişletilmiş PS4 Pro desteği sunuyor
Naughty Dog, köklü ve başarılı üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu The Last of Us Remastered için bir yama (1.09) yayınladığını açıkladı. Ayrıca oyunun bağımsız DLC kısmı "The Last of Remastered: Left Behind" için...

Naughty Dog, köklü ve başarılı üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu The Last of Us Remastered için bir yama (1.09) yayınladığını açıkladı. Ayrıca oyunun bağımsız DLC kısmı "The Last of Remastered: Left Behind" için de ek bir düzeltme (1.03) yayınlandı. Last of Us için yeni yama ayrıca, PS4 Pro'da oyunu oynayanların deneyimini geliştirmesi açısından yenilikler sunuyor.

Yeni güncellemeyi indirdikten sonra oyuncular; The Last For Us Remastered ve Left Behind'a çözünürlük, kare hızı ve gölge kalitesi için daha fazla yapılandırma ekleyen yeni menü seçeneklerine erişebilecekler. Tabii ki, bu yenilikler en çok 4K ekranda oynayan kişilere yarayacak. Aynı zamanda süper örneklemenin kullanılması yoluyla normal HD ekranlara da destek sağlayacak. Buna ek olarak, The Lasts Us Remastered çok oyunculu modu (multiplayer) için birkaç hata düzeltmesi de güncelleştirmeye dahil edildi.

Yama notları:

Genel:

  • Değiştirilmiş PlayStation 4 Pro geliştirme seçenekleri
  • PlayStation 4 Pro geliştirme ayarlarıyla ilgili kullanıcı seçenekleri eklendi

Çok oyunculu:

  • Oyuncuların yanlışlıkla aşağı doğru hedef olmasına neden olabilecek bir sorunu düzeltildi
  • Oyuncuların içine girmesi için atılan sis bombasında faydalanabilecekleri bir hata düzeltildi

Last of Us yenilenmiş versiyonu 2014 yazında piyasaya sürüldü. Naughty Dog'un, Sony'nin konsoluna sahip olanlara oyun deneyimini yükseltmek için destek vermeyi sürdürdüğünü görmek güzel.