Kojima, Keanu Reeves ve Mads Mikkelsen ikilemine ışık tuttu

Kojima, Keanu Reeves ve Mads Mikkelsen ikilemine ışık tuttu
Death Stranding geliştiricisi Hideo Kojima Temmuz ayında yaptığı açıklamada; başlangıçta Mads Mikkelsen'in rolü için Keanu Reeves'in önerildiğini ancak rolü Mads'e vermeyi seçtiğini belirtmişti.Kojima, GameSpot ile yapılan...

Death Stranding geliştiricisi Hideo Kojima Temmuz ayında yaptığı açıklamada; başlangıçta Mads Mikkelsen'in rolü için Keanu Reeves'in önerildiğini ancak rolü Mads'e vermeyi seçtiğini belirtmişti.

Kojima, GameSpot ile yapılan röportajda Death Stranding için neden Mads'i seçtiğine ışık tuttu ve Keanu'ya olan hayranlığından bahsetti. Ayrıca bir noktada Keanu'ya rol teklif etmeyi düşündüğünü ve bunu yapması için kendisini cesaretlendiren birçok kişinin olduğunu ortaya koydu. İşte Kojima'nın röportajından bir bölüm:

"Keanu harika bir adam. Yakın arkadaşım Nicolas Refn beni Mads'le tanıştırdı ve Mads'e oyunda olmasını teklif ettim. Mads'e teklif vermeden önce Danimarka'ya gittim ve yine Nicolas'la konuştum. Birkaç kez Mads'le buluştuğumu ancak Mads'le çalışma isteğimi onunla tekrar onaylamak istediğimi söyledim. Nicolas, Mads'i parlatacağımı söyledi. Harika biri ama en iyi erkek Keanu ve o sırada Neon Demon'da oynuyordu. Bu yüzden beni Keanu'yu getirmeye ikna etmeye çalışıyordu ve belki de Mads'den Keanu'ya değişiklik yapabileceğimi düşündüm.

Akşam yemeğini yiyorduk ve şef vardı. Şefi aradım ve Mads'i kullanmayı düşündüğümü söyledim ve ne düşündüğünü sordum. Şef bile Mads'i çok sevmesine rağmen, belki de Keanu'nun daha iyi olacağını söyledi. Ama karakteri Mads'i hayal ederek yazdım, bu yüzden sonunda Mads'e teklif ettiğim için çok mutluyum.

Dediğim gibi Keanu harika bir adam ve gelecekte birlikte çalışmak harika olurdu. Bir oyun, belki de üzerinde çalışabileceğim bir film veya TV dizisi olabilir, belki bir dahaki sefere. Ama Mads'in gerçekten harika olduğunu söylemek istiyorum. Keanu ile tanıştığımda çok kibarlığına şok olmuştum; gerçekten iyi bir adam. Aramızda sadece bir yaş var ve birçok şeye karşı anlayışımız benzer. Gelecekte Keanu'ya bir şey teklif etmek istiyorum."

Death Stranding'te olmasa bile Hideo Kojima ve Keanu Reeves'in yolları bir gün kesişecek gibi görünüyor. Belki sonraki projelerinde ünlü aktörü görebiliriz. Kim bilir?

Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4'e özel olarak gelecek. Oyun hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan tüm bilgilere buradan erişebilirsiniz.