Kojima, Death Stranding'ten sonraki yeni projesine hazırlanıyor

Kojima, Death Stranding'ten sonraki yeni projesine hazırlanıyor
Hideo Kojima'nın kişisel Twitter hesabından gelen bir paylaşıma göre, Death Stranding çalışmaları tam gaz devam ediyor gibi görünüyor. Kojima Productions ekibi şu anda yaklaşmakta olan PlayStation 4'e özel oyunu geliştirirken,...

Hideo Kojima'nın kişisel Twitter hesabından gelen bir paylaşıma göre, Death Stranding çalışmaları tam gaz devam ediyor gibi görünüyor. Kojima Productions ekibi şu anda yaklaşmakta olan PlayStation 4'e özel oyunu geliştirirken, önümüzdeki günlerde başlayacak Tokyo Game Show'daki büyük gösteri için hazırlıklar yapıyor.

Diğer yandan bu bildirimlerin arasında ilginç bir haber daha göze çarpıyor. Hideo Kojima, Death Stranding'in yanı sıra bir sonraki projesi için hazırlık yapıyor. Ayrıca başarılı yönetmen paylaşımında yengeçlere olan yakınlığına da işaret ediyor. Acaba ne anlama geliyor? Söz konusu Kojima olunca artık çok fazla kafa yormamak gerektiğini öğrendik. İşte Twitter'dan yapılan o paylaşım:

Gördüğünüz gibi Kojima Productions'ın bir sonraki projesinin neleri içerebileceğini tahmin bile edemiyoruz. Kojima'nın geçmişine bakılırsa ihtimaller çok geniş. Death Stranding veya yeni oyun türüyle ilgili bir çalışma olabilir, gizlilik oyunlarına geri dönebilir, belki de korku türünde kaldığı yerden devam edebilir. Her ne olursa olsun şimdilik beklemekten başka çaremiz yok...

Diğer yandan Kojima'nın oyun dünyasında devrim yaratmayı hedefleyen yeni deneyimi Death Stranding'i sabırsızlıkla bekliyoruz. Oyunun Tokyo Game Show 2019 gösterisi için büyük planlar var. Etkinlikte biri 30 dakika, diğeri 50 dakika sürecek iki gösterim yapılacak. TGS 2019, 12 Eylül'de başlayacak ve 15 Eylül'de sona erecek.

Death Stranding 8 Kasım'da PlayStation 4'e özel olarak gelecek.