Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 sahnesindeki ilgiye çok şaşırdı

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 sahnesindeki ilgiye çok şaşırdı
Keanu Reeves'in Microsoft E3 2019 konferansında sahne alması seyirciler ve sunumu tüm dünyada canlı izleyenler için büyük bir sürpriz oldu. Matrix ve John Wick gibi başarılı rolleriyle tanınan ünlü aktörün Cyberpunk 2077 fragmanının...

Keanu Reeves'in Microsoft E3 2019 konferansında sahne alması seyirciler ve sunumu tüm dünyada canlı izleyenler için büyük bir sürpriz oldu. Matrix ve John Wick gibi başarılı rolleriyle tanınan ünlü aktörün Cyberpunk 2077 fragmanının sona ermesiyle birlikte ortaya çıkması izleyiciler arasında inanılmaz bir tepki ortaya çıkardı ve kimse beklemiyor gibiydi. Xbox Başkanı Phil Spencer'a göre, işler CD Projekt RED'in planladığı gibi gitti.

Spencer, Variety'ye verdiği röportajda; Keanu Reeves'i şova dahil etme fikrinin Cyberpunk 2077 stüdyosu tarafından ortaya konduğunu açıkladı:

"Nasıl olacağını bilmiyordum. Aslında bunu yapmamızı isteyen CD Projekt RED'di ve bu adamlarla harika bir ilişkimiz var. Fakat biliyorsunuz, E3 sunumu sırasında sahneye ünlü çıkarmak konusundaki fikrim aslında o kadar olumlu değildi. Açıkçası oyunda nasıl canlandırıldığını görünce, tamam, çok özgün dedim."

Keanu Reeves sürprizinin gizli kalmasını sağlamak için birçok adım atıldı. Sonuç olarak sunum inanılmaz derecede iyi gitti, hatta belki de Reeves'in hayal edebileceğinden daha iyi. Ünlü aktör sahnede geçirdiği kısa sürede izleyicilerin ilgisini aşmakta zorlandı. Spencer sahneye çıkmadan önce sahne arkasındaki konuşmalarında oyuncunun sahnede alacağı tepkiden haberdar olmadığını söyledi. Xbox patronu: "Çıkmadan önce onunla konuştum ve bunun sıradan bir kurumsal sahne gibi olmayacağını açıklamaya çalışıyordum. 'Sen oraya gideceksin ve hayranlar çıldırmaya başlayacak' dedim. O da 'Ah, bu harika.' dedi" ifadeleriyle o anki sahne arkası atmosferi anlattı.

Spencer'ın bakış açısından, Keanu Reeves seyircilerin ilgisine ve inanılmaz tepkisine şaşırmış gibiydi. Spencer sözlerini şöyle noktaladı: "Sanırım ilgiden çok etkilendi. İlgiye içinde yüzer gibiydik ve bunu sevdim. Ve sonra geri döndüğü sırada 'wow' der gibi gibiydi."

Yeni oyunlar, yeni teknolojiler, yeni donanımlar ve bunları kutlamak için tasarlanan bir gösteride Keanu Reeves belki de E3 2019'un en çok konuşulan olayı oldu. E3 2019 ve Keanu Reeves sosyal medyanın en popüler olaylarından biri oldu. Tabbi ki Cyberpunk 2077 de.