Keanu Reeves'in Yılın İnsanı seçilmesi için imza kampanyası başlatıldı

Keanu Reeves'in Yılın İnsanı seçilmesi için imza kampanyası başlatıldı
Keanu Reeves hayranları ünlü aktörün Time dergisinde 2019 Yılın İnsanı ödülünü alması için Change.org kampanyası başlattılar.Change.org kampanyasında "Keanu yaşayan en sağlıklı erdemli insan ve bu onu yılın insanı yapar!"...

Keanu Reeves hayranları ünlü aktörün Time dergisinde 2019 Yılın İnsanı ödülünü alması için Change.org kampanyası başlattılar.

Change.org kampanyasında "Keanu yaşayan en sağlıklı erdemli insan ve bu onu yılın insanı yapar!" yazıyor. Şu anda 35.000 imza hedefleniyor ve 32.000'i aşkın imza toplandı.

Popüler oyuncu bu aralar internetin yeni sevgilisi. Keanu Reeves gerçekten de çarpıcı bir yıl geçiriyor. Son filmi John Wick: Parabellum övgüyle karşılandı ve serinin en yüksek gişe rakamlarına ulaştı. Yakında vizyona girecek Toy Story 4'te yeni bir karakter olan Duke Caboom'u canlandırdı. Netflix'in romantik komedisi Always Be My Baby'de kendisinin kurgusal bir versiyonu olarak sürpriz bir rol aldı. Ayrıca uzun zamandır beklenen üçüncü Bill & Ted filminin çekimlerine başladı.

Dahası ve bizi ilgilendiren kısmı; Keanu Reeves Microsoft'un E3 sunumunun sürprizlerinden biri olarak sahne aldı. Reeves, CD Projekt RED'in iddialı oyunu Cyberpunk 2077'de Johnny Silverhand karakterini canlandıracak. Johnny Silverhand oyunda Samurai adlı bir rock grubunun solisti. Ancak ne yazık ki şarkıları Reeves söylemeyecek.

Time dergisinin Yılın İnsanı ödülü nadiren ünlülere veriliyor. Genellikle siyasetçiler, bilim insanları veya dünya üzerinde büyük etkiler yaratan gruplar kazanıyor. Ne dersiniz? Keanu Reeves bu yıl için ödüle layık mı?