2K'dan kanser hastası hayranına Borderlands 3 sürprizi

2K'dan kanser hastası hayranına Borderlands 3 sürprizi
Oyun toplulukları bazı zor zamanlarda büyük bir neden için birlikte çalışıyor. Bu, ne yazık ki ölümcül kanser teşhisi konan bir Borderlands hayranı için de geçerli... Yine de 27 yaşındaki genç, Borderlands 3'ü yayınlanmadan...

Oyun toplulukları bazı zor zamanlarda büyük bir neden için birlikte çalışıyor. Bu, ne yazık ki ölümcül kanser teşhisi konan bir Borderlands hayranı için de geçerli... Yine de 27 yaşındaki genç, Borderlands 3'ü yayınlanmadan önce erkenden oynama şansına sahip olacak.

Her şey yaklaşık bir ay önce 26 yaşında olan Trevor Eastman'ın Reddit'te Borderlands başlığına gelerek durumunu anlatmasıyla başladı. 4. evre özofagus, mide ve karaciğer kanseri teşhisi konan Eastman'a doktorlar 1 yıl ömür biçmiş. Ne yazık ki bu, yaşanacak birçok güzel şeyin yanı sıra hayranı olduğu serinin Eylül ayında çıkacak yeni oyunu Borderlands 3'ü göremeyeceği anlamına geliyordu.

Eastman kısa süre önce yeni bir mesaj paylaşmak için Reddit'e geri döndü ve çok mutluydu. 2K Games'ten bir temsilciyle temas halinde olduğunu ve yayıncının Haziran ayı başlarında, Borderlands 3'ün ilk kopyalarından birini kendisine ulaştıracağını açıkladı. Eastman'ın yaşadığı sıkıntı göz önüne alındığında kesinlikle harika bir an.

Borderlands 3 hala yayınlanmamış olsa da, çıkışına aylar kala oynanabilir bir durumda. Ne kadar oynanabilir olduğu tam olarak bilinmese de, 2 karakter için tüm yetenek ağaçları ortaya çıktı. Tamamen ana hikayeye odaklanırsanız yaklaşık 30 saat sürüyor. Ancak, Pandora ve ötesinde Sanctuary III de dahil olmak üzere keşfedilecek, yapılacak daha çok şey var.

Borderlands 3, 13 Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.