Kabam's King Arthur: Legends Rise, 29 Haziran'da Açık Betaya Çıkıyor

Kabam's King Arthur: Legends Rise, 29 Haziran'da Açık Betaya Çıkıyor
Kabam's King Arthur: Legends Rise adlı oyunun çıkış tarihi belli oldu.

Kabam, orta çağa ait kadro tabanlı rol yapma oyunu King Arthur: Legends Rise'ın bir sonraki açık beta sürümü için 29 Haziran'da ABD'de ve diğer yedi bölgede çıkış yapacağını söyledi. Şirket, oyuncuların karanlık, yeniden tasarlanmış Arthur hikayesini bu yılın sonlarında App Store, Google Play ve Steam'de dünya çapında yayınlandığında deneyimleyebileceklerini söyledi. Kabam ayrıca Summer Game Fest'te yeni bir fragman yayınladı.

kabams-king-arthur-legends-rise-29-haziranda-acik-betaya-cikiyor-1.jpg

Ön kayıt App Store ve Steam'de mevcut hale geldi

Ön kayıt artık App Store, Google Play ve Steam'de mevcuttur. Ön kayıt yaptıran oyuncular oyun içi ödüller kazanabilir. Oyunun bir sonraki açık beta testi 29 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya, Filipinler ve Hong Kong'da başlayacak ve oyunculara lansmandan önce oyun dünyasında Excalibur'u kullanma şansı veriyor. Fragmanda oyuncular, Kabam ekibinin Kral Arthur efsanesini nasıl alıp Unreal Engine 5 ile inşa edilmiş bir oyunda hem PvE hem de PvP oynanışına sahip takım tabanlı bir RPG olarak yeniden tasarladığını öğrenecekler.

kabams-king-arthur-legends-rise-29-haziranda-acik-betaya-cikiyor-2.jpg

King Arthur: Legends Rise'da Oyuncular, Camelot'u kurtarmak için ihtiyaç duyduğu gücü elde etmek için Excalibur'da mahsur kalan ejderhayla karanlık bir anlaşmaya giren genç Arthur'un kontrolünü ele geçirir. Arthur, Britanya ve ötesinde mutlak güç elde etmek için karanlık tanrıların gücünü kullanmaya çalışan gaspçı King Lot'un güçlerinin tehdidi altındaki memleketi Camelot ile karşı karşıyadır. Oyuncuların, kaderini yerine getirmek ve Camelot krallığını yeniden inşa etmek için Lot ve diğer karanlık güçler, efsanevi yaratıklar ve güce susamış deli adamlarla yüzleşmesinde Arthur'a yardımcı olmak için güçlü kahramanlardan oluşan bir ekip kurmaları gerekiyor.