Just Cause Mobile: Free-to-Play Oyunu İptal Edildi

Just Cause Mobile: Free-to-Play Oyunu İptal Edildi
Just Cause Mobile: Free-to-Play oyunu rafa kaldırıldı.

Just Cause, hiçbir zaman gerçekten muazzam bir ilgi görmemesine rağmen sonsuza kadar ortalıkta dolaşan franchise'lardan biridir. Bu, oyuncuları Rico Rodriguez adlı ölüme meydan okuyan, dublörlük yapan belalı bir adamın kontrolüne sokan aksiyon dolu, maceralı bir dizi ve genellikle egzotik yerlerde diktatörleri devirdiği görülüyor.

just-cause-mobile-free-to-play-oyunu-iptal-edildi-1.jpg

Just Cause'un mobil oyunu iptal edildi

Kısa bir süre önce Square Enix tarafından, henüz erken erişim oyunu olarak sunulan Just Cause'un oynaması ücretsiz mobil versiyonunun rafa kaldırıldığı ortaya çıktı. İlk olarak 2020'de, Square Enix'in 30 oyunculu çok oyunculu bir platformda iddialı şeyler vaat etmesi ve heyecan verici bir tek oyunculu kampanya ile duyurulmuştu.

just-cause-mobile-free-to-play-oyunu-iptal-edildi-2.jpg

Just Cause mobil oyununun Square Enix tarafından iptal edilmesi çok büyük bir sürpriz olmadı. Yıllar boyunca birkaç kez ertelendi ve hiçbir zaman gerçekten ilgi görmedi veya herhangi bir büyük tanıtım kazanmadı. Yayınlanan ilk fragmanda hayranlar, Just Cause evreninde resmi bir çok oyunculu deneyimin öncülüyle heyecanlandı ve en azından bir mobil oyun için iyi görünüyordu.