John Wick'in yaratıcısı Just Cause filminin senaryosunu yazacak

John Wick'in yaratıcısı Just Cause filminin senaryosunu yazacak
Birkaç yıl önce Just Cause film uyarlaması hakkında haberler ortaya çıkmıştı ve Aquaman'in başrol oyuncusu Jason Momoa'nın projede yer alacağı söyleniyordu. Uzun süren sessizliğin ardından yeni bir gelişme oldu. John Wick'in...

Birkaç yıl önce Just Cause film uyarlaması hakkında haberler ortaya çıkmıştı ve Aquaman'in başrol oyuncusu Jason Momoa'nın projede yer alacağı söyleniyordu. Uzun süren sessizliğin ardından yeni bir gelişme oldu. John Wick'in yaratıcısı ve senaryo yazarı Derek Kolstad, Just Cause filminin senaryosunu yazacak. Momoa'nın projeye hala bağlı olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor.

Resident Evil filmini yeniden ekranlara taşıyan prodüksiyon şirketi Constantin Film'in oyun serisinin haklarını aldığı açıklandı. Constantin Film'den Robert Kulzer, Prime Universe Films'ten Adrian Askarieh ve Kolstad ile birlikte Just Cause projesini üretecek. Yine Constantin Film'den Martin Moszkowicz yapımcılığını üstlenirken, Square Enix yayıncı olarak görev alacak. Kulzer ve Askarieh, daha önce oyunlarla ilgili diğer film uyarlamalarının yapımında da çalıştı. Kulzer, Resident Evil, Askarieh ise Hitman filmleriyle biliniyor.

Şimdilik, filmle ilgili ayrıntılar oldukça az. Bununla birlikte Variety'ye göre, Just Cause, Constantin Film için en önemli ve çekimler 2020'de başlayacak. Ek olarak, yapımcıların Just Cause'u soluk kesen bir sinema serisi haline getirmeyi hedefledikleri bildiriliyor.

Bu aralar oyun ve film sektörünün kesiştiği birçok proje ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz hafta, uzun zamandır beklenen ve yapımcılığını James Wan'ın üstlendiği Mortal Kombat filminin vizyon tarihi belli olmuştu.

Sony, aynı zamanda PlayStation Productions'ı kurarak oyunu uyarlama cephesinde dalgalar yaratıyor. Şirketin bu bölümü, PlayStation markasına dayanan film ve TV içerikleri yaratmaya odaklanacak. Şu anda Twisted Metal dizisi dışında PlayStation Productions'ın projeleri arasında neler olduğu hakkında fikrimiz yok.