Infinity Ward'dan Call of Duty Oyuncularına Hile Uyarısı

Infinity Ward'dan Call of Duty Oyuncularına Hile Uyarısı
Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone, her çevrimiçi çok oyunculu oyunda olduğu gibi hilecilerden muzdarip. Ancak Infinity Ward hileyle mücadelede adımlar atmaya devam edeceğini açıklayarak, bu konuda kararlı olduğunu...

Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone, her çevrimiçi çok oyunculu oyunda olduğu gibi hilecilerden muzdarip. Ancak Infinity Ward hileyle mücadelede adımlar atmaya devam edeceğini açıklayarak, bu konuda kararlı olduğunu ortaya koydu. Geliştirici, hilecilere göz açtırmamayı hedefliyor.

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone, çapraz oyunu destekliyor ve PC oyuncularıyla aynı oyunda yer alan konsol oyuncuları da hilecilerden etkilenebiliyor. Yine de Infinity Ward hilecilerle savaşta kararlı. Geliştirici, Twitter'dan yaptığı paylaşımda hilecileri uyardı ve oyuncuların banlanmasına neden olabilecek davranışları sıraladı.

Infinity Ward'ın Call of Duty oyunları için yaptığı hile uyarısı:

Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'da yapılmaması gereken davranışları ve sonuçlarını paylaşarak hilecilere göz dağı verdi. Ayrıca kullanıcıları üçüncü parti uygulamalara karşı uyardı. Geliştirici, notunda şunları paylaştı:

  1. Hileye tolerans gösterilmeyecek ve daha fazla ban dalgası yolda. Eğer bir yasaklama alırsanız; bu, oyun verilerinin yetkisiz olarak kullanıldığı anlamına gelir. Hileler ve modifikasyonlar sunan sahtekar hizmetlere yönelmeyin. Güvenlik ve uygulama politikası ayrıntıları için lütfen

    Infinity Ward, hilecilerin yanı sıra, Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone oyuncularını kandırılmamaları yönünde uyarıyor. Geliştirici şu ana kadar binlerce hileciyi yasakladığını belirtse de oyuncular, hile karşıtı önlemlerin yeterince etkili olmadığını öne sürüyor.

    Geliştirici oldukça kararlı görünüyor ve oyuncuları nazikçe uyarıyor. Yukarıda bahsedilen adımların Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'daki çok oyunculu deneyimi geliştirip geliştirmeyeceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.