İkinci Ubisoft Forward Etkinliği Eylül Ayında Gerçekleşecek

İkinci Ubisoft Forward Etkinliği Eylül Ayında Gerçekleşecek
Ubisoft, yaklaşık iki hafta önce ilk Ubisoft Forward etkinliğini gerçekleştirdi ve heyecanla beklenen yeni oyunları hakkında güncellemeler sundu. Yayıncı, bir sonraki UbiForward'ın yıl sonuna kadar geleceğini açıklasa da daha...

Ubisoft, yaklaşık iki hafta önce ilk Ubisoft Forward etkinliğini gerçekleştirdi ve heyecanla beklenen yeni oyunları hakkında güncellemeler sundu. Yayıncı, bir sonraki UbiForward'ın yıl sonuna kadar geleceğini açıklasa da daha fazla ayrıntı vermedi.

İlk Ubisoft Forward yayını oldukça hareketli geçmişti. Etkinlikte Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 ve Watch Dogs: Legion gibi oyun severlerin yollarını gözlediği yeni projeler oynanış görüntüleriyle birlikte sergilenmişti. Ayrıca daha önce duyurulan Hyper Scape adlı battle royale oyunu da açık beta olarak yayınlanmıştı.

Bir Sonraki Ubisoft Forward canlı yayını Eylül ayında gerçekleşecek

Ubisoft, Ubisoft, Forward, UbiForward

Ubisoft, ilk çeyrek gelir toplantısı sırasında ikinci Ubisoft Forward etkinliğini Eylül ayında yapmayı planladığını bildirdi. Ancak Eylül ayında hangi gün yapılacağına dair net bir tarih verilmedi. Yayıncı, ilerleyen zamanlarda etkinlik hakkında daha fazla bilgi vereceğini açıkladı.

Eylül ayında gerçekleştirilecek Ubisoft Forward yayınında, yayıncının daha önce yeniden adlandırılacağını açıkladığı Gods & Monsters hakkında daha fazlasını öğrenebiliriz. Ayrıca gelişimine yeniden başlandığı bildirilen Skull & Bones da sahne alabilir. Diğer yandan Ubisoft'un şimdiye kadar duyurmadığı AAA projeler de açığa çıkabilir.

Yeni nesilde Ubisoft oyunları 60 dolardan satılacak

Far Cry 6

Yayıncı, söz konusu gelir toplantısında sonbahar aylarında gelecek yeni oyunlarında standart 60 dolarlık fiyat etiketini koruyacağını doğruladı. Bu açıklama, PlayStation 5 ve Xbox Series X'in piyasaya sürülmesinin ardından oyunların fiyatlandırma politikası açısından büyük bir anlamı var. Muhtemelen bu açıklama, yeni nesilde AAA oyunların çıkacağı fiyat seviyesini de ortaya koyuyor.

Son olarak, Ubisoft'un ilk Ubisoft Forward etkinliğinde eş zamanlı izleyici rekoru kırdığı da belirtildi. Elbette bunda, Watch Dogs 2'nin yayın sırasında ücretsiz verilmesinin etkisi de var. Yeni etkinliğin tarihi net bir şekilde açıklandığında sizlere bildireceğiz.