İddia: İki Resident Evil karakteri Fortnite için geliyor

İddia: İki Resident Evil karakteri Fortnite için geliyor
Fortnite, yıllardır pek çok konuda stüdyolarla ve oyunlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Bu noktada oyun için çok sayıda karakter ortaya çıktı. Şimdi, Resident Evil 4 yeniden yapımının lansmanına sadece üç hafta kaldı....
Fortnite

, yıllardır pek çok konuda stüdyolarla ve oyunlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Bu noktada oyun için çok sayıda karakter ortaya çıktı. Şimdi, Resident Evil 4 yeniden yapımının lansmanına sadece üç hafta kaldı. Bununla birlikte, bir başka işbirliğine dair söylenti daha ortaya çıktı.

iddia-iki-resident-evil-karakteri-fortnite-icin-geliyor

Fortnite, iki Resident Evil karakterini bünyesine dahil ediyor

Fortnite konusunda sızıntı yayan Shinaa kullanıcı adlı bir kaynak var. Sızıntı bu sefer Leon S. Kennedy ve Claire Redfield karakterlerinin Epic Games'in popüler Battle Royale oyunu bünyesine geleceğini iddia etti. Buna ek olarak, 4. Bölüm 2. Sezon'da öğe mağazasına ekleneceğini açıkladı. Henüz bu durum onaylı hale gelmedi. Yine de Shinaa'nın geçmiş sızıntıları oyuncuların ona güvenilir bir kaynak olarak bakmasına olanak tanıyor.

Sizler Resident Evil karakterlerinin Fortnite'a gelmesi iddiası konusunda neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!