İddia: Fortnite Bölüm 4 Sezon 2, FPS modla geliyor

İddia: Fortnite Bölüm 4 Sezon 2, FPS modla geliyor
Güvenilir bir sızıntı kaynağı Hypex,FortniteBölüm 4 Sezon 2 ile FPS modunun geleceğini belirtti. Sezon 2'nin resmi çıkış tarihi henüz Epic Games tarafından resmi onay almadı. Yine de, 8 Mart'ta mevcut sezonun bitiminden sonra...

Güvenilir bir sızıntı kaynağı Hypex,

Fortnite

Bölüm 4 Sezon 2 ile FPS modunun geleceğini belirtti. Sezon 2'nin resmi çıkış tarihi henüz Epic Games tarafından resmi onay almadı. Yine de, 8 Mart'ta mevcut sezonun bitiminden sonra 9 Mart'ta başlaması beklentiler dahilinde yer alıyor. Yeni sezonlar genellikle 12 saat ya da daha uzun süreli periyotlarla geliyor. Bu da genellikle taze sızıntılar ortaya çıktığından ötürü böyle oluyor.

iddia-fortnite-bolum-4-sezon-2-fps-modla-geliyor

Fortnite, Bölüm 4 Sezon 2 ile FPS mod alıyor mu?

Son günlerde oyun hakkında çok fazla sızıntı ortaya çıktı. Bu nedenle Hypex, Shiinabr ve Ifiremonkey gibi sızıntı kaynakları gelecek sezon için çalışmalara başladı gibi görünüyor. Yukarıda belirtilen sızıntılar daha önce Bölüm 4 Sezon 2 için Titan crossover'ı ortaya çıkardı. Bununla da kalmadı, Shiinabr yakın zamanda yeni Battle Pass için yaklaşan tüm skinleri açıkladı. Şimdi ise yeni bir sızıntı, Fortnite'ın önümüzdeki sezonla birinci şahıs nişancı moduna sahip olabileceğini ortaya koyuyor.

[embed]

Hypex, Twitter'da, "Fortnite'ın FPS modu nihayet gelecek sezon geliyor." diye yazdı. Sızıntı, güvenilir bir kaynağın ayrıntıları doğruladığını söyledi. Buna ek olarak, modun tamamen ayrı bir şeyin aksine bir seçenek ayarı olacağını açıkladı. Birinci şahıs seçeneği eklenirse, Fortnite üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Epic Games bu noktada bir şeyleri karıştırma konusuna pek yabancı değildir. Stüdyo, 2022 yazında toplumu bölen bir değişiklik yapmıştı. Fortnite'ta inşa etme seçeneğini tamamen kaldırmıştı.

iddia-fortnite-bolum-4-sezon-2-fps-modla-geliyor

Binanın kaldırılması bu noktada geçici bir süreç oldu. Kısa bir süre sonra geri döndü. Bununla birlikte Fortnite, o zamandan beri 'Sıfır Yapı' modunun daha klasik Battle Royale modunu sevenler için kalıcı bir seçenek olduğunu gördü. Epic Games henüz modun varlığını doğrulamadı. Bu nedenle şimdilik sadece bir söylenti olarak kalıyor.

Sizler Fortnite'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? FPS modunun gelmesini nasıl karşılarsınız? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!