İddia: CS:GO 2 sanılandan daha erken geliyor

İddia: CS:GO 2 sanılandan daha erken geliyor
Counter Strike: Global Offensive için geçen hafta devam oyununa işaret eden bir sızıntı ortaya çıktı. Şimdi elde,CS:GO 2oyununun gerçek olduğuna dair daha fazla kanıt var gibi duruyor.E-Spor muhabiri Richard Lewisgeçtiğimiz günlerde...

Counter Strike: Global Offensive için geçen hafta devam oyununa işaret eden bir sızıntı ortaya çıktı. Şimdi elde,

CS:GO 2

oyununun gerçek olduğuna dair daha fazla kanıt var gibi duruyor.

E-Spor muhabiri Richard Lewis

geçtiğimiz günlerde CS:GO 2'nin aylardır test aşamasında olduğunu duyduğunu belirtti. Buna ek olarak önümüzdeki ay beta olarak oyuncuların karşısına çıkacağını da söyledi. Bu iddialar, çeşitli içerik oluşturucular ve satış noktaları tarafından destek gördü. Yine de henüz, resmi bir doğrulama gelmedi.

iddia-csgo-2-sanilandan-daha-erken-geliyor

İddia: CS:GO 2, aylardır test aşamasında

CS:GO 2, Valve'ın Source 2 oyun motorunu kullanan orijinal oyunun büyük ölçüde güncellenmiş hali olacaktır. Oyuncular, oynanış tarafında grafik güncellemeleri ve değişiklikleri beklentisine girdi.

[embed]

Tweet'te yeni özellikler arasında 128-tick özelliğine sahip sunucuların yer alacağı söyleniyor. Buna ek olarak Okami, geliştirilmiş eşleştirme ve Source 2 motorunda bir güncellemenin yer alacağını belirtti. Sizler CS:GO 2'den neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!