İddia: Activision hacklendi! Gelecekteki Call of Duty içeriği sızdırıldı

İddia: Activision hacklendi! Gelecekteki Call of Duty içeriği sızdırıldı
Gün içerisinde Activision için bir hack iddiası ortaya çıktı. Bu noktada gelecekteki Call of Duty içeriğinin sızdırıldığı söylendi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2'nin Kasım 2023'e kadarki sezon içeriği internete sızdı. Bugün erken saatlerde bir Twitter hesabı, Activision bünyesinde Aralık 2022'ye kadar uzadığı iddia edilen bir hack olayına dikkat çekti. Sözde hack'in Activision'ın Slack kanallarından kaynaklandığı bilgisi ortaya çıktı. Call of Duty'nin gelecekteki sezon içeriğine ilişkin verilere görüşüne göre erişim sağlandı. Bunun ardından da çevrimiçi olarak sızdırıldı.

iddia-activision-hacklendi-gelecekteki-call-of-duty-icerigi-sizdirildi

İddiaya göre, Activision hack saldırısı ile karşı karşıya

Activision görünüşe göre hem Modern Warfare 2 hem de Warzone 2 için Kasım 2023'e kadar sürecek altı sezonluk içeriği bulunuyor. En az üçüncü, dördüncü ve altıncı sezonlarda iki yeni operatör olacağı bilgisi geldi. Hacker'ın Activision çalışanlarını dolandırdığı ve şirketin Slack kanallarına eriştikten sonra çalışanlar için genel bir baş belası olduğu görünüyor.

[embed]

Bunlara ek olarak hack, 'Jüpiter' adlı dahili bir projenin Mayıs ve Haziran aylarında alfaya geçeceğini ortaya çıkardı. Şu anda bu yeni projenin potansiyel olarak ne olabileceğine dair hiçbir ayrıntı yer almıyor. Twitter'daki bilgilere verilen yanıtlar birçok kullanıcının Jüpiter'in yeni bir Call of Duty olmasını ummasına neden oldu.

iddia-activision-hacklendi-gelecekteki-call-of-duty-icerigi-sizdirildi

Geçtiğimiz aylarda yeni bir Call of Duty'nin 2023'te çıkıp çıkmayacağına dair pek çok şüphe vardı. Bu ayın başlarında Activision, Call of Duty 2023'ün 'tam premium sürüm' olacağını ifade etti. Bunun ne anlama geldiği ise henüz bilgi dahilinde yer almıyor. 2022 tarihli bir raporun, 2023'ün yeni bir Call of Duty içermeyeceğini iddia etmişti.

Sizler Call of Duty hakkında çıkan iddialar hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!