id Software DOOM filmiyle bağlantısı olmadığını açıkladı

id Software DOOM filmiyle bağlantısı olmadığını açıkladı
DOOM oyun serisinden esinlenen film DOOM: Annihilation, Universal Pictures Home Entertainment'ın bir kolu olan Universal 1440 Entertainment'da yapım aşamasında. Serinin hayranlarının özellikle memnun olmadıklarını belirttikleri doğrudan...

DOOM oyun serisinden esinlenen film DOOM: Annihilation, Universal Pictures Home Entertainment'ın bir kolu olan Universal 1440 Entertainment'da yapım aşamasında. Serinin hayranlarının özellikle memnun olmadıklarını belirttikleri doğrudan DVD'ye çevrilmiş bir yapım olacak. Tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından Twitter'da bir kullanıcı DOOM serisinin geliştiricisi id Software'e ulaştı.

Geliştiricinin DOOM: Annihilation hakkındaki düşüncelerini soran paylaşımların üzerine, Doom oyun serisinin resmi Twitter hesabı film projesiyle ilgilerinin olmadığını açıkladı:

Elbette sosyal medya hesabını yönetenler yalnızca işini yaptı ve sorunlan soruya cevap verdi. Yine de cevabın netliğine ve heyecandan yoksun olmasına bakılırsa filmle ilgili bir anlaşmazlık var gibi görünüyor. Ancak sebebi henüz bilinmiyor ve yıllardır süregelen popüler nişancı serisi üzerinde çalışan id Software'in projede yer almaması ilginç.

İşte DOOM: Annihilation için yayınlanan aksiyon dolu kısa fragman:

Bloody Disgusting tarafından yayınlanan ve izleyicilere ilk bakış sunan fragmanda; bir Uzay Filosu, Mars ay üssünden gelen bir tehlike sinyaline yanıt verecek ve kelimenin tam anlamıyla Cehennemin kapılarını aralayacaklar. Üssün yaratıklar tarafından istila edilmesi her zamanki gibi işleri gerilimli ve karmaşık bir hale sokacak. 2005'te yayınlanan Doom filminin başrolünde Dwayne Johnson oynadı, ancak o zamanki film izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanmamıştı.

Film 2019 sonbaharında gösterime girecek. Ancak oyun serisiyle daha çok ilgilenenler için de güzel haberler var. DOOM Eternal şu anda id Software tarafından geliştiriliyor ve PlayStation 4, PC ve Xbox One için gelecek. Ancak yeni oyun için çıkış tarihi henüz açıklanmadı.