Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds için Çıkış Tarihi Açıklandı

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds için Çıkış Tarihi Açıklandı
E3 fuarında gösterimi yapılan, Horizon Zero Dawn'ın ilk genişleme paketi The Frozen Wilds için çıkış tarihi, oyunun yapımcısı Guerilla Games tarafından açıklandı. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds 7 Kasım'da oyun...

E3 fuarında gösterimi yapılan, Horizon Zero Dawn'ın ilk genişleme paketi The Frozen Wilds için çıkış tarihi, oyunun yapımcısı Guerilla Games tarafından açıklandı. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds 7 Kasım'da oyun severlerle buluşacak.

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds ile Aloy'un kuzeye tehlikeli yolculuğu

Hikaye tabanlı bu DLC'nin çıkacağını oyunun çıkışından az bir süre sonra duyurulmuştu. Fakat E3'e kadar paketin kış temalı ve kuzeyde geçecek olduğunu kimse bilmiyordu. Kuzey dağlarının ötesinde, Banuk kabilesi sınırlarındaki zorlu şartlarda yeni tehlikeler Aloy'u bekliyor olacak. Paketle beraber yeni bir hikaye ile yeni bir harita, yan görevler ve daha fazlası gelecek. İçerik hakkında biraz olsun fikir sahibi olmak için tanıtım fragmanını izleyebilirsiniz.

Horizon Zero Dawn şu anda Sony'nin açıkladığı rakamlara göre yaklaşık 3.4 milyon sattı ve bunların 915 bini dijital kopya.

Paketi ön siparişle satın almak isteyenler buradan oyunun Playstation Store sayfasına ulaşabilir ve %10luk PS Plus indiriminden faydalanabilirler. Ayrıca bu ön siparişle Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds için yeni bir avatar elde edebilirsiniz.