Hogwarts Legacy, ilk büyük güncellemesini aldı

Hogwarts Legacy, ilk büyük güncellemesini aldı
Avalanche Software, Hogwarts Legacy için ortaya çıkan sorunlara yönelik kolları sıvadı. Stüdyo oyunun ilk güncellemesini kullanıma sundu.

Avalanche Software, yakın zamanda Hogwarts Legacy adlı oyununu piyasaya sürdü. Stüdyo, şu an önemli düzeltmeler üzerinde çalışıyor. Avalanche, PC ve Xbox tarafına yeni yama ile daha iyi performans sunmayı amaçladı. Hogwarts Legacy'nin yeni çıktığı göz önüne alındığında bu tarz sorunlar normal görünüyor. Bu noktada, oyuncular geliştirme sürecinde gözden kaçan pek çok sorunla karşılaştı. Geliştiriciler şimdiden oyundaki bazı sorunları düzeltmeye başladı.

hogwarts-legacy-ilk-buyuk-guncellemesini-aldi

Hogwarts Legacy oyuncuları sorunlarla karşılaştı

PC ve Xbox'taki birtakım Hogwarts Legacy oyuncuları olumsuz deneyimlerini paylaştı. Bunun üzerine geliştiriciler yakında gelecek olan yeni yamayı onayladı. Oyunun lansman sürümü bu tarz güncellemelerle gelişmeye devam ediyor. Aksiyon RPG oyununun ilerleyen süreçte içerik paketleri için bir yol haritası paylaşması ihtimal dahilinde yer alıyor. Harry Potter evrenini konu alan oyun, Steam'de önemli bir başarı elde etti. Bu durum göz önüne alındığında, iki platformdaki oyuncuların sorunlar keşfetmesi normal duruyor. Bu sorunlardan bazıları Avalanche tarafından dikkate alındı.

hogwarts-legacy-ilk-buyuk-guncellemesini-aldi

Avalanche Software Topluluk Yöneticisi açıklama yaptı

Avalanche Software Topluluk Yöneticisi Chandler Wood, kısa süre önce Twitter'da açıklama yaptı. Açıklamasında, Hogwarts Legacy'nin PC ve Xbox'taki performansını konu aldı. Wood, PC ve Xbox Series X için yeni güncellemenin birden fazla hatayı gidereceğini söyledi. Buna ek olarak, yayınlanan güncellemeyle performans artışları yaşanacağını belirtti. Wood, iki platformda oyunun performansını artıracak yamanın bugün yayınlanacağını duyurdu. Böylece, oyuncuların yaşadığı pek çok sorun giderilmiş oluyor. Bu noktada, PS5 sahipleri düzeltmeler için bir haftadan daha az bir süre bekliyor.

[embed]

Chandler Wood, PS5 güncellemesi için kesin bir tarih vermedi. Hogwarts Legacy'nin Sony'nin konsolunda performans artışlarını birkaç gün içerisinde alacağını belirtti. Topluluk Yöneticisi, PC ya da Xbox Series X yamasıyla ilgili ayrıntılara girmedi. Yine de, Hogwarts Legacy Collector's Edition sürümünde sorun yaratan hatanın bu haftaki güncellemeyle düzeltileceğini açıkladı. Wood, Avalanche Software'in oyunun PS5 yamasını bu hafta yayınlamak istediklerini doğruladı. Bu noktada ayrıntıların olmaması, sürecin uzayabileceğini gösteriyor.

hogwarts-legacy-ilk-buyuk-guncellemesini-aldi

Avalanche Software'in Harry Potter evreninde geçen oyunu, 10 Şubat'ta oyuncuların karşısına çıktı. Stüdyo, gelecekteki güncellemelerde uygulamak üzere çok sayıda hayran mesajı aldı. Hogwarts Legacy'nin şu anda bazı sürümleri geliştirme aşamasında yer alıyor. Böylece ilgili sorunların bildirimi Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One tarafına geldiğinde bir yol haritası görevi görecektir.

Sizler Hogwarts Legacy hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!