Hogwarts Legacy için stüdyo DLC hakkında açıklama yaptı

Hogwarts Legacy için stüdyo DLC hakkında açıklama yaptı
Avalanche Software oyun direktörü Alan Tew, Hogwarts Legacy için DLC planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Geliştirici Avalanche Software, Hogwarts Legacy için yakın zamanda DLC almayacağını belirtti. Ticari başarısına rağmen oyunun DLC planının olmaması ilgi çekti. Yapım, Call of Duty ve FIFA dışındaki en iyi lansmanı yapmıştı. Hogwarts Legacy oyun direktörü Alan Tew,

IGN

'e açıklamalar yaptı. Bu noktada başarılı bir lansman sağlanmasının DLC üzerinde düşünmeye vakit sağlamadığını belirtti.

hogwarts-legacy-icin-studyo-dlc-hakkinda-aciklama-yapti

Hogwarts Legacy oyun direktörü Alan Tew, açıklama yaptı

Alan Tew, Hogwarts Legacy için DLC planlarının olmadığını açıkça söyledi. Açıklamasında, "Hogwarts Legacy'i hayata geçirmek için gerçekten büyük çaba harcadık. Bu yüzden şu anda DLC için herhangi bir plan yok." ifadelerini kullandı. Burada Tew yine de lansman sonrası genişleme planlarının ucunu açık bıraktı. Bu aşamada herhangi bir DLC planını onaylamaması, en yakın DLC'nin uzakta olduğunu gösteriyor.

hogwarts-legacy-icin-studyo-dlc-hakkinda-aciklama-yapti

Oyun, 'Çok Olumlu' yorumlar almaya devam ediyor

Hogwarts Legacy'nin şu ana kadarki başarısı oldukça yolunda ilerliyor. Steam bünyesinde oyunun hakkında 90,914 yorum yer alıyor. Bu yorumların ortalaması ise 'Çok Olumlu' yönünde ilerliyor. Harry Potter evreninde geçen oyun, seriyi sevenlerin oldukça ilgisini çekmiş gibi görünüyor. 1800'lü yıllarda geçen yapım, oyuncuları karanlık güçlerle savaşmaya davet ediyor. Bu sırada öğrendiğiniz en iyi büyüleri kullanabiliyorsunuz.

hogwarts-legacy-icin-studyo-dlc-hakkinda-aciklama-yapti

Oyunun Türkçe dil desteği yer almıyor. Steam üzerinde oyunun fiyatı da 699 TL olarak belirlenmiş durumda yer alıyor. Buna ek olarak bir adet içerik paketi barındırıyor. Karanlık Sanatlar Paketi adlı bu içerik; Thestral bineği, Karanlık Sanatlar Kozmetik Seti ve Karanlık Sanatlar Savaş Arenası gibi eklemeleri içeriyor. Steam'de 239 TL gibi bir fiyatla oyuncuların karşısına çıkıyor. Buna ek olarak isterseniz içeriğin de yer aldığı, 799 TL'lik oyunun dijital lüks sürümü de oyunculara sunuluyor.

Sizler Hogwarts Legacy'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!