Hi-Rez Studios'un kurucusu ve CEO'su Erez Goren görevinden ayrıldı

Hi-Rez Studios'un kurucusu ve CEO'su Erez Goren görevinden ayrıldı
Hi-Rez Studios'un (Paladins, Smite) kurucusu ve CEO'su Erez Goren, göevinden istifa ettiğini açıkladı. Şirkete 2008 yılında katılan Başkan Stewart Chisam, Goren'in rolünü üstlenecek.Chisam'a göre Hi-Rez 2018'de neredeyse her yönden...

Hi-Rez Studios'un (Paladins, Smite) kurucusu ve CEO'su Erez Goren, göevinden istifa ettiğini açıkladı. Şirkete 2008 yılında katılan Başkan Stewart Chisam, Goren'in rolünü üstlenecek.

Chisam'a göre Hi-Rez 2018'de neredeyse her yönden başarılı bir büyüme yaşadı. Çeşitli endüstrilerde birçok şirkete sahip olan Goren, 2014'ten bu yana ayrılmayı düşündüğünü ve şu anda bu değişikliği yapmak için iyi bir zaman olduğunu düşünüyor.

Chisam: "Son bir veya iki yıl boyunca, [Goren] sağlık hizmetleri endüstrisindeki bazı problemleri makine öğrenme teknolojisini ve diğer ilgi alanınlarını kullanarak çözme konusunda giderek daha fazla ilgi gördü. Hi-Rez'deki CEO değişikliği, ona hala üst düzeyde bir stratejiyle meşgulken, başarılarını devam ettirmek için diğer şirketleriyle ihtiyaç duyduğu zamanı harcama fırsatı veriyor." diyerek Goren'in kararını destekledi.

Hi-Rez geçtiğimiz yıl güçlü bir gelir artışı gördü ve artık şirketin 450'den fazla çalışanı bulunuyor. Chisam sözlerine şöyle devam etti: "Bu ölçek bize kısa süre önce hayal edebileceğimiz projeleri üstlenme becerisi veriyor, ki bu çok heyecan verici ve önümüzdeki yıllarda bizi daha fazla büyümeye hazırlıyor."

Yeni CEO aynı zamanda 2019'da piyasaya sürebilecek ve gelişim aşamasında olan iki oyuna sahip olduklarını da belirtti ve ekledi: "Temel misyonumuz aynı; tüm büyük oyun platformlarında oynanabilecek yenilikçi, oynaması ücretsiz, rekabetçi ve çok oyunculu aksiyon oyunları sunma konusunda pazardaki liderliği sürdürmek."

Hi-Rez'in popüler iki oyunu Paladins ve Smite PlayStation 4'ün yanı sıra Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de mevcut. Hi-Rez geçtiğimiz aylarda oyunlarına PS4 hariç çapraz platform desteği getireceğini duyurmuştu.