Hello Neighbor PS4 ve Nintendo Switch için PEGI listesinde!

Hello Neighbor PS4 ve Nintendo Switch için PEGI listesinde!
Hello Neighbor, 8 Aralık'ta PC ve Xbox One için bağımsız studio Dynamic Pixels tarafından iki yıllık geliştirme süreci sonrasında yayınlanmıştı. Diğer platformlar için resmi bir açıklama yoktu, ancakPEGIlistesine göre...

Hello Neighbor, 8 Aralık'ta PC ve Xbox One için bağımsız studio Dynamic Pixels tarafından iki yıllık geliştirme süreci sonrasında yayınlanmıştı. Diğer platformlar için resmi bir açıklama yoktu, ancak

PEGI

listesine göre oyun PlayStation 4 ve Nintendo Switch'e geliyor.

PEGI, Kuzey Amerika'daki ESRB'ye benzeyen, AB için video oyun değerlendirme kurulu. Her iki listeleme için yanıltıcı olan, yayınlanma tarihinin Aralık olarak listelenmesi (Hello Neighbor'un PC ve Xbox One için yayınlandığı tarih). Dolayısıyla bunun, bir listeleme hatası olabilme ihtimali de var. Ancak yayıncıların, oyunlarının her bir sürümünü ayrı ayrı göndermeleri gerektiği için çoğu PEGI girişi doğrudur. Bu nedenle hatalı bir şekilde yazılması olası görünmüyor.

Bununla birlikte, bu ön gönderimli bir liste de olabilir. Diğer bir deyişle, Geliştirici Dynamic Pixels her iki sürüm üzerinde de çalışmayabilir, ancak bir PEGI girişi gönderebilir. Böylece eğer stüdyo projeden vazgeçerse, daha sonra fikrini değiştirebilir.

Hello Neighbor hakkında

Hello Neighbor, oyuncuların huzurlu banliyöde yeni bir sakin görevi üstlendiği bir oyun. Çok hızlı bir şekilde komşunuzun evinde bir şeyler döndüğünü farkettiniz. Onun bodrumunda bir şey sakladığını düşünüyorsunuz. Ona yakalanmadan eve girmek ve bu gizemi çözmekle görevlisiniz, ancak stratejinizi öğrenen ve sırlarını açığa çıkarmaya yönelik sonraki girişimlerinizde onları önlemeye yönelik önlemler alan çok akıllı, bir yapay zekaya karşı mücadele etmek zorundasınız.