Harry Potter: Hogwarts Mystery'den ilk fragman geldi!

Harry Potter: Hogwarts Mystery'den ilk fragman geldi!
Harry Potter kitap serisine dayalı rol yapma oyunu (RPG) Harry Potter: Hogwarts Mystery bu yılın ilerleyen aylarında iOS ve Android platformlarında çıkacak! Geçtiğimiz yıl Warner Bros.Portkey Games'i kurmuşve sevilen seriyi...

Harry Potter kitap serisine dayalı rol yapma oyunu (RPG) Harry Potter: Hogwarts Mystery bu yılın ilerleyen aylarında iOS ve Android platformlarında çıkacak! Geçtiğimiz yıl Warner Bros.

Portkey Games'i kurmuş

ve sevilen seriyi mobil cihazlara getireceklerini duyurmuştu.

Hogwarts Gizemi, oyun geliştiricisi Jam City'ye göre; Harry Potter'ın doğuşu ile Nymphadora Tonks ve Bill Weasley'in öğrenci olduğu, Hogwarts'a kaydına kadarki dönem arasında geçiyor. Bu da demek oluyor ki; Harry Potter'ın Büyücülük Dünyasında kendi cadı ya da sihirbazınızı yaratırken, Harry Potter bu deneyimde yer almayacak.

Harry Potter: Hogwarts Mystery ile gerçek Hogwarts deneyimi!

Oyunda unutulmaz karakterler; Hagrid, Profesör Snape ve Profesör McGonagall gibi Hogwarts eğitimcileriyle etkileşime geçilebiliyor. Ayrıca binamızı ve evcil hayvanımızı seçerek gerçek bir Hogwarts öğrencisi olma yolunda ilerleyebileceğiz. Sevilen binalarda büyü eğitimi alacak ve Hogwarts'ın sayısız gizemini ortaya çıkaracağız.

Warner Bros. Interactive Entertainment'ın Harry Potter odaklı geliştiricisi Portkey Games, oyunu bu yılın ilerleyen zamanlarında yayınlayacak. İşte özlemini duyduğumuz, kendi karakterlerimizi oluşturabileceğimiz ilk Harry Potter oyunu için yayınlanan fragman: