Hangar 13 ve 2K yeni AAA projeleri için İngiltere'de stüdyo açtı

Hangar 13 ve 2K yeni AAA projeleri için İngiltere'de stüdyo açtı
Hangar 13 2016'da PC, PS4 ve Xbox One için Mafia III'ü yayınladı. O zamandan beri, stüdyo henüz açıklanmayan bir AAA oyun üzerinde çalışıyor. Bugün 2K İngiltere'nin Brighton kentinde bu oyun ve gelecekteki tüm projeleri için...

Hangar 13 2016'da PC, PS4 ve Xbox One için Mafia III'ü yayınladı. O zamandan beri, stüdyo henüz açıklanmayan bir AAA oyun üzerinde çalışıyor. Bugün 2K İngiltere'nin Brighton kentinde bu oyun ve gelecekteki tüm projeleri için yeni bir Hangar 13 stüdyosunun açıldığını açıkladı.

Yeni stüdyo Novato, California ve Çek Cumhuriyeti'ndeki geliştirme ekiplerine katılan üçüncü Hanger 13 stüdyosu. Ana şirket 2K'ye göre Brighton stüdyosu İngiltere'de Black Rock Studios'taki Split/Second gibi oyunlarla tanınan oyun geliştiricisi Nick Baynes tarafından yönetiliyor. Nick Baynes bu yeni rolü üstlenmek adına şunları söyledi:

"İngiltere dünyanın en yetenekli oyun geliştiricilerinden bazılarına sahip. Brighton'da dünya çapında bir ekip kurmak ve Hangar 13'ün geleceğini şekillendirmek için tekrar Andy ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Hırslı bir AAA stüdyosuna katılmak isteyen oyun geliştiricisiyseniz, sizden haber bekliyoruz."
PS Oyun olarak bu yeni oyun açıklandığı zaman takipçilerimizi bilgilendireceğiz.