Halo Infinite Sezon 3 iddialı geliyor

Halo Infinite Sezon 3 iddialı geliyor
343 Industries, Echoes Within adını verdiği Sezon 3 içeriğini ilerleyen süreçlerde oyuncuların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.
Halo Infinite

oyuncuları 250.000 doların üzerinde savaşmak için

Kuzey Carolina

'ya akın ediyor. Geliştirici 343 Industries, geri kalan oyuncular için bir fragman yayınladı. Bu noktada, Sezon 3 geliyor. Halo Infinite'in Echoes Within adlı üçüncü sezonu uzun zamandır beklentiler dahilinde yer alıyordu. Başlangıçta sezonun Xbox ve PC için piyasaya çıkması planı vardı. 343 Industries ise bunu

birkaç ay erteledi

. Bunun yerine birkaç yeni harita ve özellik içeren sözde bir Kış Güncellemesi yayınladı.

halo-infinite-sezon-3-iddiali-geliyor

Halo Infinite, Sezon 3 ile oyuncuları kendine bağlıyor

Echoes Within, Halo 4 ve Halo: Reach gibi oyunlardaki DMR'ye çok benzeyen tüfeği ekliyor. Bu tüfek tek atışlıktır. Sezon 3 ayrıca üç yeni haritayı oyuncuların karşısına çıkarıyor. Oasis ve Big Team Battle, oyun için büyük ölçekli bir seviyeyi temsil ediyor. Chasm ve Cliffhanger daha popüler olan dörde dört Arena modu için geliyor. 343 Industries, Kış Güncellemesi'ni yayınladıktan sonra, Forge modu üzerinde çalışmalarını sürdürdü. Bu noktada, moda oyuncuların tamamen özelleştirilmiş bir harita tasarlamalarını sağlayan araçlar ekledi. Bunu da beta sürümüyle başlattı.

halo-infinite-sezon-3-iddiali-geliyor

Bu ayın başlarında Forge seviyeleri Halo Infinite'in genel eşleştirmesine Topluluk Koleksiyonu listesinin bir parçası olarak dahil oldu. İlk rotasyona, Halos'un geçmişinden totem seviyelerinin yeniden yapımlarını içeren dört harita geldi. Üçüncü sezon bunların daha fazlasını vadediyor. Bu noktada en göze çarpan ise, banliyöde bir genç odası gibi görünen Art's Room oldu. Echoes Within, 7 Mart'tan 27 Haziran'a kadar sürüyor. Sadece üç ay devam ediyor ve bir Halo Infinite sezonunun ilk örneği oluyor.

Sizler Halo Infinite hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!