Halkbank Emekliye Kredi Kampanyasını Açıkladı! Emekli Maaş Müşterileri Hemen Alacak

Halkbank Emekliye Kredi Kampanyasını Açıkladı! Emekli Maaş Müşterileri Hemen Alacak
Halkbank Emekliye Kredi Kampanyasını Açıkladı! Emekli Maaş Müşterileri Hemen Alacak

Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik yüksek limitli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Banka, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşların emekli maaşlarını Halkbank'a taşımaları halinde, kredi ödemelerinin istedikleri zaman hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

Halkbank, 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 aylık vadelerle ödeme tabloları sunarken, kredi başvurusu yapan vatandaşların belirtilen şartlara uygun olarak aynı gün içinde kredi ödemelerini alabileceklerini açıkladı. Başvuruları resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek olan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi verilecek ve başvurular hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak.

Ayrıca, emekli maaşı alan vatandaşların maaşlarını Halkbank'a taşımaları durumunda, konut kredisi veya taşıt kredisi ihtiyacı olduğunda da bankanın destek sağladığı belirtildi.

Halkbank'ın emekli kredisi kampanyası, emekli maaşı alan vatandaşlara kredi puanı düşük olsa bile ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Ayrıca, ilk defa emekli maaşını Halkbank'a taşıyanlara 750 TL'ye varan emekli promosyonu da sunuluyor. Bu kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar olan krediler 24 ay vadeli olarak kullanılabilecekken, 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vadeli seçenek sunuluyor. 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, istedikleri zaman başvuruda bulunabiliyorlar.