Half-Life yazarı Valve ile yeni iş ilişkisini açıkladı

Half-Life yazarı Valve ile yeni iş ilişkisini açıkladı
Valve'ın en popüler Half-Life 2, Portal ve Left 4 Dead oyunlarındaki çalışmalarıyla tanınan Erik Wolpaw'ın şirkete geri döndüğü bildirildi. 2017'de şirketten ayrıldıktan sonra Wolpaw'ın adı, Artifact'in yapımında yer...

Valve'ın en popüler Half-Life 2, Portal ve Left 4 Dead oyunlarındaki çalışmalarıyla tanınan Erik Wolpaw'ın şirkete geri döndüğü bildirildi. 2017'de şirketten ayrıldıktan sonra Wolpaw'ın adı, Artifact'in yapımında yer almasıyla yeniden manşetlerde yer aldı ve Valve'ın kurucularından Gabe Newell, Wolpaw'ın şirkete geri döndüğünü doğruladı.

Wolpaw, durumuyla ilgili olarak Polygon'a bir e-posta gönderdi:

Valve'dan bir hışımla ayrılana kadar iş anlaşmam vardı ve hemen sonrasında çekine çekine geri döndüm. Eski işimi geri dönüp dönemeyeceğimi sordum ve hayır dediler. İyi gibiydim çünkü yine de sizin için çalışamayacak kadar meşgulüm dedim ve sözleşmeli olarak çalışabilirsin dediler ve Tanrıya şükürler olsun tamam yaparım dedim.

Pinkerton, Jaros ve Vanaman'a ihtiyaç duydukları her an yardım ediyorum. Son zamanlar biraz daha yoğun geçti, ancak şu anda tam zamanlı bir çalışan değilim. Ana işim yeğenim Jodi'nin vegan meyve suyu dükkanına meyve suyu götürmek ve günde üç saat Spire Slay oynayarak ücretsiz staj yapmak.

Wolpaw'ın yaklaşmakta olan büyük oyunlarda yer alıp almayacağı ve Half-Life'ın geleceği hakkında hiçbir fikrimiz yok. Valve ile serbest olarak çalışması muhtemelen Artifact üzerine karakter, eşya ve yetenek tanımlamaları gibi tamamlayıcı bir çalışma sağladığını gösteriyor. Yakında yeni bir hikayeyle geleceğini umuyoruz. Half-Life 3 nasıl olurdu?

Half-Life her zaman umut beslenecek kadar sevilen bir yapımdı ve Half-Life 3 çıktığı gün bir neslin mutluluk göz yaşları dökeceğine eminim.