Gundam Versus - Atlas Gundam DLC'si duyuruldu

Gundam Versus - Atlas Gundam DLC'si duyuruldu
Bandai Namco, Gundam Versus için Mobile Suit Gundam Thunderbolt'tan Atlas Gundam başlıklı bir başka DLC mobil kostüm daha duyurdu. Kasım ayının son günlerinde, şu anda 100 mobil kostümü aşan genişletilmiş Gundam Versus şampiyonasına...

Bandai Namco, Gundam Versus için Mobile Suit Gundam Thunderbolt'tan Atlas Gundam başlıklı bir başka DLC mobil kostüm daha duyurdu. Kasım ayının son günlerinde, şu anda 100 mobil kostümü aşan genişletilmiş Gundam Versus şampiyonasına katılacak.

RX-78AL Atlas Gundam, önceki birimi FA-78 Full Armor Gundam'ı kaybettikten sonra Gundam Thunderbolt'un kahramanı Io Fleming'e verilen yeni mobil takım. One Year War (Bir Yıl Savaşı) bittikten sonra üretilen Atlas Gundam, Dünya Federasyonu'nun Zeon'un amfibik elbiselerinden aldığı teknoloji sayesinde sualtında savaşa da elverişli.

Yeni kostüm neler sunuyor?

Atlas Gundam'ın önceki kostümlerde olduğu gibi, oyun içi maliyeti 400 olacak. Temel olarak menzilli silah olan railgun'la ve ana yakın dövüş silahı olarak da bir çift ışın kılıcı ile savaşacak. Bununla birlikte, özel vuruş komutu bacaklarındaki iticilerle özel manevralar yapmasına izin verecek. Burst Atağı Groovy Duel, manevra yapılırken bir saldırı tüfeği ile vuruşu sağlıyor.

Gundam Versus, PlayStation 4 için özel olarak Bandai Namco tarafından piyasaya sürülen savaş-macera yapımı. Geliştirme ekibi oyuna uzun vadeli bir destek vereceğini belirtti; bu nedenle, daha fazla mobil elbisenin yanı sıra gelecekte oyun içi dengeleme güncellemeleri de gelecektir.