Güncellenen PlayStation VR Hareket Kontrol Cihazları

Güncellenen PlayStation VR Hareket Kontrol Cihazları
Dün Sony,PSVR gözlüğün güncellenmiş modeliniduyurmuştu. HDR geçişi, kablo karışıklığını gidermek için entegre kulaklıklar ve mikrofonu gözlüğün alt kısmından kontrol etmemizi sağlayan düğmeler.. Bu iyileştirmeleri...

Dün Sony,

PSVR gözlüğün güncellenmiş modelini

duyurmuştu. HDR geçişi, kablo karışıklığını gidermek için entegre kulaklıklar ve mikrofonu gözlüğün alt kısmından kontrol etmemizi sağlayan düğmeler.. Bu iyileştirmeleri daha da ileri taşıyacak bir diğer özellik de yenilenen PlayStation VR Hareket Kontrol Cihazları olacak gibi görünüyor.

playstation vr hareket kontrol cihazları

Micro USB bağlantı desteği geliyor

Japon PlayStation Blogu'nda belirtildiği üzere, yeni hareket kontrol cihazları, mevcut Mini B bağlantısı yerine Micro USB ile birlikte gelecek. Micro USB, DualShock 4'ün ve çoğu mobil cihazın kullandığı bir konektör olduğu için kullanıcıları büyük ölçüde rahatlatacak bir yenilik olacaktır. Bu ayrıca yeni hareket kontrol cihazlarının cihazlarının PowerA PSVR standı veya Nyko şarj cihazı gibi şarj aksesuarlarıyla uyumlu olmayacağı anlamına geliyor.

Bir diğer büyük değişiklik, artan batarya kapasitesi. 1380 mAh'den 1900 mAh'e çıkarılan yeni batarya ile hareket kontrol cihazları belirgin şekilde daha uzun pil ömürüne sahip olacak.

Tasarımsal değişiklikler ise, parlak hareket düğmesi sembolü ve Sony logosu ile sınırlı görünüyor. Görsel ve form faktörleri açısından pek fazla şey değiştirilmemiş.

Sony, halka açılmasının birinci yıl dönümüne yaklaşılırken, PlayStation VR gözlük ve aksesuarlarına odaklanıyor gibi görünüyor.

[yaziici id="1715"]