Gümrük araçları piyasanın yarı fiyatına ilana koyuldu! 127.500 TL'ye Opel, Ford, Nissan, Peugeot, Honda, Skoda...

Gümrük araçları piyasanın yarı fiyatına ilana koyuldu! 127.500 TL'ye Opel, Ford, Nissan, Peugeot, Honda, Skoda...
Otomobil almak isteyen kişiler, mevcut nedenlerden dolayı büyük hayal kırıklığına uğrarken, yeni bir alternatif yöntem olan gümrük araçları cazip bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

127.500 TL'ye alabilirsiniz! Gümrük araçları piyasanın yarı fiyatına ilana koyuldu- Otomobil almak isteyen kişiler, mevcut nedenlerden dolayı büyük hayal kırıklığına uğrarken, yeni bir alternatif yöntem olan gümrük araçları cazip bir seçenek olarak değerlendiriliyor. Vatandaşlar, online olarak teklif verebildikleri yeni sistem sayesinde binlerce kişiye yeni otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. Bu otomobiller, hem ihtiyaçları karşılamak amacıyla tercih edilebiliyor hem de yatırım amaçlı olarak satın alınabiliyor.

E-ihale sistemi üzerinden satışa sunulan otomobiller, uygun fiyatlarla yeni sahiplerini buluyor. Opel, Ford, Nissan, Peugeot, Honda, Skoda gibi markaların araçları, bu platform aracılığıyla vatandaşlara sunularak alımlarını gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Fiyatlar genel olarak 195 bin TL, 127 bin TL ve 195 TL gibi düşük seviyelerden başlasa da, ihtiyaçlara göre daha yüksek seviyelerde araçlara ulaşmak da mümkün olabiliyor.

gumruk-araclari-piyasanin-yari-fiyatina-ilana-koyuldu-127-500-tlye-alabilirsiniz.jpg

Ticaret Bakanlığı tarafından satışa sunulan araçlara teklif verebilmek için belirlenen teminat tutarını ödeyebilirsiniz. Her araç için ayrı bir teminat tutarı belirlenmiş olup, bu tutar belirtilen hesaba yatırıldığında resmi olarak araca teklif verilmiş oluyor. İhaleye sunulan otomobile son teklifi veren kişi, aracın sahibi olma hakkını elde ediyor ve belirlenen yerden otomobili teslim alabiliyor.

İhaleyi kazandıktan sonra aracın ödemesini, "İhalelerim" sayfasında yer alan "Öde" butonuna tıklayarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir. İhale bedeli, hesabınızdaki serbest tutardan düşülecektir. Serbest tutarınız yeterli olmadığı durumlarda, ödeme yapmanız mümkün olmayacaktır. Bekletilmeyecek eşya ihaleleri dışındaki ihaleler için "İhalelerim" sayfasında yer alan "Ek Süre" butonuna tıklayarak ödeme sürenizi uzatabilirsiniz. Ek süre talebinde bulunurken hesaplanan ek süre faizi peşin olarak alınmaktadır. Hesabınızda ek süre faizi için yeterli serbest bakiye bulunmuyorsa, ek süre talebinde bulunamazsınız.