Eski Eidos Montreal çalışanı Guerrilla Games'e katıldı

Eski Eidos Montreal çalışanı Guerrilla Games'e katıldı
Guerrilla Games kadrosuna yeni ve önemli bir ismi kattı. Eski Eidos Montreal (Deus Ex: Human Revolution, Thief) çalışanı Giles Armstrong,resmi Twitter hesabından, Killzone serisi ve Horizon Zero Dawn gibi mükemmel oyunların...

Guerrilla Games kadrosuna yeni ve önemli bir ismi kattı. Eski Eidos Montreal (Deus Ex: Human Revolution, Thief) çalışanı Giles Armstrong,

resmi Twitter hesabından

, Killzone serisi ve Horizon Zero Dawn gibi mükemmel oyunların yapımcısı Hollanda merkezli Guerrilla Games'e katıldığını duyurdu.

Giles Armstrong, İngiltere ve Kanada'da bulunan; yazarlar, tasarımcılar, yönetmenlerden oluşan ve insanlara oyun yazma, anlatı tasarımı, seçenekler ve karakterler konusunda yardımcı olan Tale Spinners'daki kurucu ortaklık / yardımcı yönetmen rolünü bırakacak.

Armstrong, Guerrilla Games'in Amsterdam genel merkezindeki görevini kabul etmeden önce iki yıl boyunca Tale Spinners'da kurucu ortak / yardımcı yönetmeni olarak yer aldı. Tale Spinners, birçok oyunun yapımına ve düzenlenmesine yardımcı oldu ve en son PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan The Spectrum Retreat üzerinde çalıştılar.

Horizon Zero Dawn Guerrilla Games

Guerrilla Games ve Horizon Zero Dawn başarısı!

Guerrilla Games ile çalışarak Horizon Zero Dawn gibi bir efsanenin kadrosunda yer alma şansı Giles Armstrong'un kariyeri için bir sıçrama olsa gerek. Zira oyun çıkışının ardından ilk yılında 7.6 milyon satış rakamına ulaştı. PS Oyun olarak hazırladığımız Horizon Zero Dawn inceleme yazımıza buradan erişebilirsiniz.