GTA Online'a yeni marka uygulamaları yapılıyor!

GTA Online'a yeni marka uygulamaları yapılıyor!
GTA V'in çok oyunculu modu olan GTA Online, çıkışından dört yıl sonra hala inanılmaz derecede popüler ve en çok kazanan oyunlardan biri. Şimdilerde Rockstar Games ve ana şirket Take-Two'nun oyuna ilişkin daha fazla planı...

GTA V'in çok oyunculu modu olan GTA Online, çıkışından dört yıl sonra hala inanılmaz derecede popüler ve en çok kazanan oyunlardan biri. Şimdilerde Rockstar Games ve ana şirket Take-Two'nun oyuna ilişkin daha fazla planı var gibi görünüyor.

Bu ayın başında Take-Two, Grand Theft Auto logolarıyla ilgili iki yeni marka başvurusu yaptı; bunlardan biri GTA Online için görünüyor. Ticari marka uygulamasında, "G", "T" ve "a" harfleri ilk kez "O" ile birlikte görülüyor. Take-Two zaten "Grand Theft Auto Online" markasının haklarını elinde tutuyor ve bu nedenle atılan adım Rockstar'ın daha kısa, potansiyel olarak bir seçenek arayışı olarak nitelendiriliyor.

gta online marka gtao

Rockstar yeni markalar için açıklama yapmadı!

Diğer yeni marka standart "G", "T" ve "a" altkümesi için yapıldı. Her ikisi de başlangıçta bu yılın şubat ayında alındı. Her ikisi de Grand Theft Auto V'in Xbox One sürümünün bir "örneği" ile sunuldu.

Rockstar, Take-Two aracılığıyla bu yeni ticari marka başvurularını neden yaptı ve fiziksel sürümlerdeki logo ilerde değişecek mi açıkça belli değil. Rockstar'ın genellikle yaptıkları şeyler hakkında ağzı sıkıdır. Bu nedenle şirketten yeni markalar hakkında açıklama yapması zor bir ihtimal.

gta online yeni logo gta

GTA Online, Ekim 2013'te piyasaya sürülmesinin ardından (ana oyundan bir ay sonra) son derece popüler olmuştu. Mikro ödemeler sayesinde oyun çok para kazanıyor ve piyasaya sürülmesinden yıllar sonra bile bunu sürdürüyor. Aralık 2017, Rockstar açısından GTA Online'ın şimdiye kadarki en başarılı dönemiydi.