Yeni GTA Online güncellemesi, P-996 Lazer ile geldi!

Yeni GTA Online güncellemesi, P-996 Lazer ile geldi!
Yeni GTA Online güncellemesi yayınlandı ve ilginç bir yeni araçla geldi: Savaş uçağı P-996 Lazer! Ayrıca, Transform Race oluşturucusu da artık mevcut, bu nedenle bazı yarışlara katılmaya hazır olun!Rockstar güncelleme...

Yeni GTA Online güncellemesi yayınlandı ve ilginç bir yeni araçla geldi: Savaş uçağı P-996 Lazer! Ayrıca, Transform Race oluşturucusu da artık mevcut, bu nedenle bazı yarışlara katılmaya hazır olun!

Rockstar güncelleme hakkında daha fazla bilgi verdi:

Bir hiper arabayla gazlayıp kuzey otoyolundan rampayı hızla alarak Fort Zancudo'nun arkasından 200ft  uzaklıktaki çitleri aşmaya çalıştığımız günler daha dün gibi. Lazer'ın 120 mm'lik cephanesinin bize sorun yarattığı o günler...

P-996 Lazer'ı kazanmanızın daha meşru bir yolu var ve artık onu Hangar filonuza katabileceksiniz. Ya da Pegasus Lifestyle Management aracılığıyla teslim alabileceksiniz. Bu efsanevi savaş uçağı artık Warstock Cache & Carry'in övünç kaynağı.

TRANSFORM RACE CREATOR VE YENİ SAHNE ÖĞELERİ

Kendi Transform Race mücadelenizi oluşturma kabiliyetinizin yanı sıra Race Creator (Yarış Oluşturucu) aracı ile yeni sahne öğeleri ve kontrol noktaları ekleyebilecek, topluluk tarafından üretilen tamamlayıcı yeni engeller hazırlayabileceksiniz. Pegassi Oppressor gibi Transform Race Creator için dev kapılar, muazzam yeni Hava Tüpleri yapabilirsiniz. Zeki ve yetenekli GTA Online Creator topluluğundan yeni İşler için Social Club'ı ziyaret edin.

Ayrıca 11 Aralık'a kadar oyuncular iki kat GTA $ ve RP kazanabilirler. Etkinlik ve indirim listesi için Rockstar blog yazısına göz atın.