GTA 5 yeni 1.66 güncellemesi aldı

GTA 5 yeni 1.66 güncellemesi aldı
Rockstar Games,GTA 5için yeni bir güncelleme yayınladı. Sürüm notlarına göre, Title Update 1.66, PC'ye özel birtakım düzeltme içeriyor. Dün itibariyle gelen Title Update 1.66, bazı kullanıcıların PC'deki metin sohbet sistemlerini...

Rockstar Games,

GTA 5

için yeni bir güncelleme yayınladı. Sürüm notlarına göre, Title Update 1.66, PC'ye özel birtakım düzeltme içeriyor. Dün itibariyle gelen Title Update 1.66, bazı kullanıcıların PC'deki metin sohbet sistemlerini kötüye kullanmasına neden olan birçok sorunu düzeltiyor. Buna ek olarak, istatistiklerin üçüncü tarafça değiştirilip GTA Online'a girememe sorununu çözüyor.

gta-5-yeni-1-66-guncellemesi-aldi

GTA 5 Title Update 1.66 adlı güncelleme pek çok sorunu çözdü

Bu yama esas olarak görünüşe göre GTA Online için gelmiş gibi duruyor. Bu nedenle, tek oyunculu hikaye modu için herhangi ince ayar ya da düzeltme yer almadı. Her zaman olduğu üzere Steam ve Rockstar Launcher istemcilerini bir sonraki başlatışınızda güncelleme inmeye başlıyor. Aşağıda tam değişiklik günlüğü de yer alıyor.

gta-5-yeni-1-66-guncellemesi-aldi

GTA 5 Title Update 1.66 sürüm notları

Genel düzeltmeler

  • Oyuncuların sistemlerinde TM-02 Khanjali, RCV ve Chernobog'u değiştirebilmelerini engelleyen bir sorun düzeldi.

PC'ye özgü oyun kararlılığı ve performansı

  • Oyuncuların GTA Online'a erişmek için Prologue'u tamamlamalarına yönelik yanlış bilgilendirmelere neden olan hata düzeldi.
  • İstatistiklerin üçüncü taraflarca değiştirilmesi nedeniyle bazı hesapların GTA Online'a erişmesini engelleyen sorun düzeldi.
  • Bazı kullanıcıların PC'deki metin sohbet sistemlerini kötüye kullanmasına neden olan birden fazla sorun düzeldi.

Sizler GTA 5'e gelen güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!