GTA 5, Xbox Game Pass Bünyesine Geliyor

GTA 5, Xbox Game Pass Bünyesine Geliyor
GTA 5, bu ay itibariyle Xbox Game Pass bünyesine dahil oluyor.

Xbox, GTA 5'in aylık oyunlarının bir parçası olarak bu ay (bugün mevcut) Xbox Game Pass'e geleceğini duyurdu.

gta-5-xbox-game-pass-bunyesine-geliyor-1.jpg

Xbox Game Pass, Temmuz ayında gelecek oyunlar

İşte Temmuz ayında Xbox Game Pass'e gelen tüm oyunlar:

Grand Theft Auto V (Bulut ve Konsol) – Bugün Kullanılabilir
Genç bir sokak dolandırıcısı, emekli bir banka soyguncusu ve korkunç bir psikopat kendilerini yeraltı suç dünyasının, ABD hükümetinin ve eğlence endüstrisinin en korkutucu ve dengesiz unsurlarının arasında bulduklarında, bir dizi tehlikeli soygun gerçekleştirmeleri gerekir. hiç kimseye güvenemeyecekleri acımasız bir şehirde hayatta kalmak için - en azından birbirlerine. Grand Theft Auto V'in hem Xbox One hem de Xbox Series X|S sürümlerini içerir.

gta-5-xbox-game-pass-bunyesine-geliyor-2.jpg

Sword and Fairy: Together Forever (Bulut, Konsol ve PC) – Bugün Çıkıyor
Sword and Fairy: Together Forever'da antik mitolojiyi geleneksel Asya estetiğiyle harmanlayan bir diyara girin! Hikayesini İnsan, Tanrı ve İblis'in üç klanı arasında örerek, sizi her biri benzersiz kişiliklere, güdülere, becerilere, güçlü ve zayıf yönlere sahip unutulmaz bir karakter grubunun komutasına koyuyor.

McPixel 3 (Bulut, Konsol ve PC) – 6 Temmuz'da Geliyor
McPixel 3, kahraman olmaya özenen kişinin her fırsatta alışılmadık ama eğlenceli kargaşa yöntemleri kullanarak birbiri ardına felaketleri önlediği, akıllara durgunluk veren bir günü kurtarma macerasıdır.

Common'hood (Bulut, Konsol ve PC) – 11 Temmuz'da Geliyor
Common'hood, son derece özelleştirilebilir temel oluşturma araçlarına sahip bir gecekondu yerleşimi simülasyon oyunudur. Kurtarma malzemeleri toplayın, kendi yemeğinizi yetiştirin, yeni teknoloji araştırın, yeni aletler yapın ve yeni bir ev inşa edin. Common'hood, sizi yabancılardan aileye geçecek benzersiz karakterleri keşfetmeye ve topluluğun yiyecek ve barınak sıkıntısının üstesinden gelmesine yardımcı olmaya davet ediyor.

gta-5-xbox-game-pass-bunyesine-geliyor-3.jpg

Insurgency: Sandstorm (PC) – 11 Temmuz'da Geliyor
Bir dizi yoğun işbirliği ve PvP çok oyunculu modları aracılığıyla çağdaş bir çatışmanın savaşın harap ettiği ortamlarında savaşın. Takımınız zafere doğru savaşırken her mermiyi hissedin ve şiddetli yakın mesafeli çatışmalarda her darbeden korkun.

Exoprimal (Bulut, Konsol ve PC) – 14 Temmuz'da Geliyor
Game Pass ile ilk gün mevcut: Exoprimal'de her ay T. Rex farkındalık ayı! Yapay zeka Leviathan tarafından yürütülen bir dizi sonsuz savaş oyununda takım kurun ve dinozor ordularını alt edin. PvE ve PvP savaşını çeşitli hedefler ve pilotluk için güçlü exosuit'lerle harmanlayarak, iki Exoprimal maçı aynı şekilde oynanmaz.

gta-5-xbox-game-pass-bunyesine-geliyor-4.png

Techtonica (Oyun Önizlemesi) (Bulut, Konsol ve PC) – 18 Temmuz'da Geliyor
Game Pass ile ilk gün mevcut: Techtonica'da genişleyen fabrikaları keşfedip inşa ederken, haydut bir uzaylı gezegenin yüzey altı, biyolüminesan dünyasına dalın. Otomasyonda ustalaşmak, kaynakları toplamak, yeni teknolojiler araştırmak, yok edilebilir araziyi şekillendirmek, bir operasyon üssü kurmak ve uzun zamandır unutulmuş sırları ortaya çıkarmak için tek başına veya işbirliği içinde çalışın.

The Cave (Bulut ve Konsol) – 18 Temmuz'da Geliyor
The Cave, Monkey Island ve Maniac Mansion'ın yaratıcısı Ron Gilbert ile Psychonauts ve Brütal Legend'in arkasındaki ödüllü stüdyo Double Fine Productions'ın imzasını taşıyan bir macera oyunudur. Her biri kendine özgü kişiliklere sahip yedi beklenmedik maceracıdan üç kişilik ekibinizi toplayın ve ardından gizemli derinliklere inin.