Gran Turismo 7 VR güncellemesi aldı

Gran Turismo 7 VR güncellemesi aldı
Gran Turismo 7 bünyesine VR güncellemesinin geleceği haberi verildi. Yarış oyunu bundan sonra sanal gerçeklik ile oynanabiliyor.

Sony ve Polyphony Digital, PlayStation VR2 satışa çıkmadan bir gün önce yarış oyunu Gran Turismo 7 için sanal gerçeklik yükseltmesi yayınlamaya hazırlanıyor. 21 Şubat'ta PlayStation 5'te Gran Turismo 7 için 1.29 Güncellemesi yayınlanıyor. Bir gün sonra 22 Şubat'ta da çıkacak olan PlayStation VR2 için tam desteği alıyor.

gran-turismo-7-vr-guncellemesi-aldi

Gran Turismo 7, sanal gerçeklik (VR) güncellemesi alıyor

Yüklenen güncelleme ile yeni VR başlığını alan PlayStation 5 sahipleri, sanal gerçekçilik aracılığıyla tüm yarışları ve yarış modlarını deneyimliyor. Deneyim, özel olarak optimize edilmiş HDR ton eşleme ve dinamik 3D sesin dahil edilmesiyle daha da geliştirildi. Geliştirici Polyphony Digital ayrıca önceden oluşturulmuş işleme için destek ekledi. Kullanıcının nereye baktığını algılamak için PlayStation VR2'nin göz izleme özelliğini kullanıyor. Ardından ekranın o alanını yüksek tanımlı hale getiriyor.

gran-turismo-7-vr-guncellemesi-aldi

PlayStation VR2 sahipleri, yarışların dışında araçlar için bir sanal gerçeklik özelliğinin keyfini çıkarabiliyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz 12 konum arka planı ve her arabayı farklı açılardan görüntüleme ya da arabanın içinde hareket etme özelliği içeriyor. Oyuna dahil olan her araba, VR Showroom'dan görüntüleniyor.

Sizler Gran Turismo 7'ye gelecek güncelleme hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!